Lely afslører en Gul Revolution inden for software til landbrugsledelse

Her til morgen, under en international begivenhed i Amsterdam og to regionale begivenheder i Heerenveen (Holland) og Oyten (Tyskland), afslørede Alexander van der Lely, adm. direktør for Lely Group, Lelys seneste Gule Revolution: En ny fremgangsmåde til landbrugsledelse, som vil hjælpe landmænd på en unik måde.

10. september 2013

Nyheder

Som et første skridt i denne nye managementsfremgangsmåde afslørede Alexander van der Lely T4C InHerd: En platform med redskaber til landbrugsledelse til mobile enheder. Lely T4C InHerd er et moderne landbrugsmanagementsystem, der gør landmanden i stand til at se, hvor der er størst behov for ham. Redskaberne vil hjælpe landmanden med at reagere nøjagtigt ved at coache ham til at foretage den rette handling, på det rette tidspunkt og på det rette sted. Landbrugsresultaterne vil forbedres ved at give indblik i præstationer og køernes sundhed i realtid. Resultatet er højere effektivitet og mere ro i sindet.

Med Lely T4C InHerd mobile managementsystem er landmænd mere fleksible og har bedre kontrol end nogensinde før. Alle malkebesætninger, inklusive større malkebesætninger vil drage fordel af de løsninger, som T4C InHerd tilbyder. Det er et virkelig unikt, mobilt system til at organisere arbejdsgangen blandt medarbejderne og tjekke udviklingen på deres gård. T4C InHerd har indfanget Lelys bedste arbejdsmetoder, hvad angår landbrugsdrift med robotter med mere end 20 års erfaring inden for dette område, og den er blevet udviklet i tæt samarbejde med deres kunder.

Mere end et hundrede testlandmænd har bevidnet, at Lely T4C InHerd:

  • Giver et klart overblik over, hvor der er behov for handling.
  • Gør al nødvendig information tilgængelig.
  • Gør det muligt at indsætte handlinger med det samme.
  • Overvåger løbende arbejdsudviklingen og resultater.

 

Alle gårde med Lely Astronaut malkerobotter, hvad enten det er Astronaut A2, Astronaut A3 eller Astronaut A4, er i stand til at bruge Lely T4C InHerd.

T4C InHerd-platformen, som Lely lancerede i dag, starter med otte redskaber, som kan downloades. Disse redskaber er:

FarmBeats

Viser den reelle bestand og gårdens robotpræstation sammenlignet med gennemsnittet for den sidste uge.

Today

Viser, hvilke opgaver der skal udføres på baggrund af planlagte opgaver og målinger med forskellige Lely-produkter, der er koblet til T4C.

Cow

Kommer med data om reproduktion, fodertilførsel og individuelle køers mælkeproduktion.

SystemToday

Viser, hvilke tjek og vedligeholdelsesopgaver en robot behøver på baggrund af planlagte opgaver og målinger med robottens sensorer.

Signals

Advarer, hvis ti køer ikke har noget malketidspunkt for en pat, eller dødtiden for malkning overstiger indstillingerne i T4C.

HowTo

Forklarer trin for trin, hvordan en handling skal udføres. Dette er landmandens personlige træner på arbejdet.

FarmNotes

Muliggør hurtig og effektiv kommunikation mellem InHerd-brugere på én gård.
FarmSetup Er funktionen, som kan bruges til at oprette og redigere brugerkonti for de forskellige InHerd-brugere på gården.

Demotilstand og tre måneders gratis prøveperiode

Lely T4C InHerd-redskaberne kan fås på Google Play og Apple App Store, og de omfatter en gratis demotilstand, som kan bruges uden begrænsning. Demotilstanden fungerer med fiktive data. Ved at aktivere en tre måneders gratis prøveperiode kan landmænd med en Lely Astronaut malkerobot prøve redskaberne i praksis med deres egne T4C-data. Denne funktion afhænger af tilgængeligheden af den seneste version af T4C 3.2.9. Tilgængelighed kan tjekkes på www.lelyt4c.com, hvor der også er flere oplysninger om redskaberne til rådighed.

Redskaberne er uundværlige, når det drejer sig om en nem og hurtig optimering af malkebedriften. Derfor er Lelys T4C InHerd et kæmpe skridt inden for automatisering og optimering. Fra nu af vil landmænd være i stand til at tjekke deres landbrugspræstation, planlægge handlinger og forbedre deres resultater, hvornår som helst og hvor som helst, de ønsker det.

Flere oplysninger om Lely T4C InHerd er at finde på www.lelyt4c.com.

Lely-T4C-InHerd3.jpg

Læse flere artikler:

Top