Lely forbedrer sit kontrolpanel med ISO-bus

Lely bruger forskellige kontrolpaneler til ballepresning og stabile opstillingsmuligheder, og med en kombination af stadigt større maskiner med flere funktioner og nye teknologier kræves der kontrolsystemer, som giver et større overblik og kan betjenes hurtigt og nemt. Lelys nye E-Link Pro-kontrolpanel tilbyder denne mulighed med tydelige knapper, en stor touchscreen og intuitive kontrolfunktioner.

11. september 2013

Nyheder

Nem kontrol

Hovedskærmbilledet viser alle de vigtigste funktioner, hvilket betydeligt forbedrer brugervenligheden. Valgknappen, der bruges til at hæve de individuelle rotorer på Lely Hibiscus 1515 CD er altid synlig sammen med alle andre oplysninger, som f.eks. arbejdsbredden og skårbredde. Knappen til foragerfunktionen kan let kontrolleres med tommelfingeren. De vigtigste funktioner til Lely Welger-rundballepressere, såsom netbinding, kontrol af opsamling, knive og Hydroflexcontrol anti-blokeringssystem, vises på hovedskærmen.

E-link Pro er baseret på den nyeste teknologi. Dette kommer til udtrykt i den større hukommelse, den hurtige 32-bit processor og den klare LCD-touchscreen i fuld farve med en diameter på 7 tommer.

Det robuste kunststofhus er afsluttet med bløde gummikanter, der beskytter det mod stød.

E-link Pros tilgængelighed var mere begrænset på Lely Welger RP 545 og Lely Hibiscus 1515 CD Profi. Fra dette år er panelet fuldt tilgængeligt, nu også i Lely Welger RP 445 og som ekstra virtuelt panel til Lely Tigo XR og den nye Lely Tigo PR. Med E-Link Pro kan Lely øge kontrolbrugervenligheden for brugerne og få informationsstrømmen fra marken op og køre.

Læse flere artikler:

Top