Lely Welger RP 205 – Den nye grundlæggende rundballepresser fra Lely

På Agritechnica i Hannover udstiller Lely den nye Lely Welger RP 205, en rundballepresser med fast kammer til ballestørrelse på 1,23 x 1,25. Med denne lancering har Lely opdateret hele sortimentet af rundballepressere med en kamfri opsamlingsenhed, moderniseret tilkobling og karakteristiske afskærmninger.

11. september 2013

Nyheder

Større indtag og perfekte baller

Lely Welger RP 205 er udstyret med det gennemprøvede ballekammer med 18 valser og mekanisk låsesystem til bagklappen. Ballekammerets hidtil usete kapacitet er velkendt. RP 205 er udstyret med en rummelig trykvalsefoderrotor som standard, så denne kapacitet kan udnyttes, selv i de mest tætte afgrøder. Lely Welger RP 205 har intet snittesystem. Kvægbrugere og maskinstationer, der ikke behøver at snitte, men ønsker at producere tunge baller, kan udnytte denne series mange muligheder.

Nem at justere

Den nye aksel i Lely Welger RP 205 bruges allerede i andre Lely Welger-rundballepressere. Det er meget nemt at indstille denne nye to-sektionsaksel ind i den korrekte position. Derfor er ballekammeret altid i den rigtige position bag traktoren.

Maksimal afgrødeopsamling

En unik egenskab ved presseren er en ny kamløs opsamlingsenhed på 2,25 m. Opsamlingsenheden med fem-tandbarrer er udstyret med nye tænder, der er påmonteret meget robust. Den smarte placering af spor og den korte afstand til rotoren sikrer et godt afgrødegennemløb.

Intelligent drev

Lely Welger RP 205 er udstyret med et enkelt ensidet drev. Pressekammeret har ikke noget knivsystem, så et stærkt drev er ikke nødvendigt. Det lettere ensidet drev kræver ikke meget energi, og sparer brændstof.

Øko-venlig kædesmøring

Smalle skår og våde afgrøder udgør den største udfordring for presserens drev. Med det i tankerne, sikrer en standard automatisk kædesmøring, at alle drevkæderne konstant er smurt, hvilket garanterer en lang levetid. Oliemængden kan indstilles til hver kæde. Olien påføres direkte på kæden med børster.

Omfattende muligheder

Lelys Welger RP 205 er beregnet til presning af tørre materialer som hø og halm uden snitning, så presserens design er ganske enkelt. Det er en ballepresser i høj kvalitet til virksomheder, der kun presser hø og strå.

Læse flere artikler:

Top