Dronning Máxima åbner Lelys ”Greenest Innovation Campus”

Det var den hollandske dronning Máxima, der i forbindelse med åbningsceremonien stod for den officielle åbning af Lely Greenest Innovation Campus i Maassluis, Holland. Med denne campus i Holland baner Lely - som verdens førende virksomhed inden for automatisering af mælkeproduktionen - vejen for en bæredygtig og innovativ landbrugssektor, hvor reel innovation bidrager til en fornøjelig fremtid for både mennesker og dyr.

30. januar 2014

Nyheder

Dronning Máxima satte sit navnetræk på en glasplade efter en symbolsk overdragelse af kloden til den næste generation. Efter dette deltog dronning Máxima i en rundbordsdebat om fremtidens mælkeproduktion. I løbet af denne debat blev det klart, at kravet om at sikre en ansvarlig forsyning af mælkeprodukter til en stadigt stigende befolkning ikke kun er en udfordring for mælkeproducenterne men for hele produktionskæden. Og netop på dette område hjælper de innovative nyskabelser fra den hollandske fremstillingsindustri mælkeproducenter verden over med at imødekomme denne udfordring både nu og i fremtiden.

Bæredygtighed frem for alt

Som leverandør til landbrugssektoren har Lely en klar interesse i bæredygtighed. Der har derfor aldrig været tvivl om, at denne nye campus skulle opfylde de strengeste standarder for bæredygtighed. Lelys campus har fået tildelt BREEAM-certificeringen ”Fremragende”, som det mest bæredygtige kontor- og produktionskompleks i Europa.

Lelys campus slog dørene op i slutningen af 2013 i Dijkpolder, Maassluis i Holland. Det er her, familievirksomheden blev etableret for 65 år siden af de to brødre Cornelis og Arij van der Lely. Siden da er forretningen vokset, så Lely i dag er en global spiller inden for fremstilling af innovative maskiner og løsninger til mælkeproduktion.

Billeder
Video


Redaktionel note:
Ønskes der yderligere informationer, kontakt da venligst Mellanie Vellekoop, Marketing & Communications Lely International, mvellekoop@lely.com, + 31 (0)6 23501476.

Om Lely gruppen
Lely bruger alle bestræbelser på, at skabe et bæredygtigt, rentabelt og fornøjeligt landbrug for sine kunder. Lely er den eneste virksomhed i verden indenfor landbrugsbranchen der leverer et komplet sortiment af produkter til høst af grovfoder, automatiske fodersystemer, spalteskrabere og malkerobotter. Lely arbejder også på forretningsmodeller til sikring af energineutral drift i mælkeproduktionen. Lely gruppen er aktiv i mere end tres lande og har omkring 2.000 ansatte. Mere information: www.lely.com.

Læse flere artikler:

Top