Besøg mælkeproduktionsbedrifter digitalt med FarmVisit; det nye værktøj til rådgivere

Efter den succesfulde introduktion af Lely T4C InHerd i september 2013 tilføjer Lely et nyt værktøj til deres mobile driftsledelsessystem. Med dette værktøj, der hedder FarmVisit, kan landmænd dele nøglepræstationsindikatorer med deres rådgivere for at kunne bruge deres rådgivning mere effektivt og praktisk.

15. maj 2014

Nyheder

FarmVisit er et kæmpe skridt fremad inden for informationsdeling mellem mælkeproduktioner. Fra nu af kan rådgivere kontrollere bedriftens præstationer på deres mobilenheder når som helst, der er brug for det. Forskellige grafer viser den aktuelle situation sammenlignet med resultaterne fra den sidste måned og det sidste år. På baggrund af disse oplysninger er det tydeligt, hvad tendenserne er på den specifikke mælkeproduktionsbedrift, og oplysningerne giver en indikation på, hvilke resultater, der yderligere kan forbedres. Rådgiveren kan gemme noter i graferne og kan nemt at kontrollere, om situationen forbedres, når rådene er givet.

Mælkeproducenten beslutter at give sin rådgiver adgang, når vedkommende har modtaget en invitations-e-mail fra rådgiveren. Når mælkeproducenten har godkendt invitationen, kan rådgiveren se bedriftens nøglepræstationsindikatorer. Aktuelle oplysninger såsom mælkeproduktion, fodereffektivitet og reproduktion kan bruges til at hjælpe landmanden med at nå sine specifikke individuelle bedriftsmål.

FarmVisit er det tiende Lely T4C InHerd-værktøj, som gør driftsledelsesoplysninger tilgængelige på mobilenheder. Værktøjet kan downloades gratis i Google Play og Apple App Store. Der findes flere oplysninger om Lely T4C InHerd generelt og specifikt om FarmVisit på www.lelyt4c.com.

Læse flere artikler:

Top