Lely Control: Èt bærbart operativsystem til flere Lely produkter

Lely har i dag lanceret Lely Control: En ny måde at styre foderskubberen Lely Juno og mobilskraberen Lely Discovery på. Lely Control er en applikation til bærbare anordninger, som giver landmænd mulighed for at betjene disse Lely staldprodukter fra deres smartphone gennem en Bluetooth forbindelse.

4. juni 2014

Nyheder

Dette nye operativsystem giver landmanden adskillige fordele. Teus de Jong, Product Manager for foderprodukter hos Lely International, forklarer, at landmanden nu kan styre Juno og Discovery over større afstande. ‘Dette giver en større fleksibilitet og flere muligheder end den nuværende E-link styreenhed. Landmanden kan f.eks. midlertidigt afbryde en eller flere maskiner fra fodergangen gennem én anordning, som også kan anvendes af forskellige brugere. Lely Control gør det lettere for os at føje nye funktioner til i fremtiden’.

Andre fordele for mælkeproducenten med relation til Lely Control:
-       Nem at bruge, smartphone altid ved hånden.
-       Færre vedligeholdelsesindgreb.
-       Adskillige muligheder gennem smartphonen: Styring af flere maskiner og brug af Lely T4C InHerd. 

Med henblik på at hjælpe de mælkeproducenter, som ønsker at anvende Lely Control, vil alle Juno og Discovery systemer, som bestilles mellem den 29. maj 2014 og den 30. oktober 2014, og som leveres inden den 31. december 2014, omfatte en gratis Smartphone.

Landmænd, som allerede anvender Juno eller Discovery kan bestille en ‘retro fit pakke’ til en særlig introduktionspris hos deres Lely Center. Lely Control kan downloades gratis i Google Play Store. Pakken ‘retro fit’ erstatter det nuværende E-link til Bluetooth modtageren. Kontakt venligst dit lokale Lely Center for at indhente flere oplysninger.

Læse flere artikler:

Top