I år installerer Lely deres Lely Astronaut-malkerobot nummer 20.000.

I starten af september annoncerede Alexander van der Lely, CEO i Lely-gruppen, at Lely Astronaut-malkerobot nummer 20.000 bliver installeret i år. Denne milepæl nås 22 år efter den allerførste Astronaut-malkerobot blev installeret. Den hollandske virksomhed Lely er den globale pioner på området for automatisk malkning og fortsætter med at være førende på markedet inden for dette område. Selvom systemet løbende er blevet justeret, er Astronaut-malkerobotten i dag stadig baseret på den samme oprindelige idé. Lely Astronaut malkerobotten forbedrer bedriftlederens livskvalitet og sørger samtidig for den bedste velfærd for dyrene samt udbytte til mælkeproduktionsbedriften.

27. oktober 2014

Nyheder

Uovertruffen succes

I starten af 90’erne var spørgsmålet, om køerne kunne malkes af en robot. I dag ville den moderne mælkeproduktion ikke undvære robotmalkning. Hver dag finder mere end en million køer uden hjælp vej til Astronaut-malkerobotten for at blive malket. Utallige timers test har givet Lely et væld af erfaringer, der konsekvent anvendes til at videreudvikle robotten. Alexander Van der Lely er naturligvis meget stolt og vil gerne takke alle kunder og medarbejdere, der har bidraget til denne enestående succes. 

EuroTier - stand 27F38

Lely vil øge fokus på denne milepæl i de kommende måneder, herunder på EuroTier, verdens førende messe for bedriftsledere. Lely udstiller på stand 27F38.

Læse flere artikler:

Top