Lely viser fremtidens mælkeproduktionsledelse på Eurotier

Lely viser fremtidens mælkeproduktionsledelse på Eurotier På Eurotier vil Lely demonstrere det mobile driftsledelsessystem Lely T4C InHerd til Smartwatch og Goggle Glass — et ur og et par briller med en lille skærm til apps. Ved hjælp af dette avancerede hardware, vil bedriftslederne i fremtiden have hænderne frie, og have værktøjerne i T4C InHerd og alle de nødvendige oplysninger ved hånden hele tiden. Lige nu anvendes både dette Smartwatch og Goggle Glass brillerne som prototyper af et par bedriftsledere, der afprøver dem i praksis.

31. oktober 2014

Nyheder

Lely har store planer med T4C driftsledelsessoftwaren og om at yde bedriftslederne støtte via afdelingen Farm Management Support. Lelys kendskab og erfaring inden for automatisering af mælkeproduktionsbedrifter afspejles i softwaren T4C (Time for Cows). Lelys vision er, at bedriftslederen altid har adgang til de relevante oplysninger om bedriften, koen og systemet, for at være sikker på, at der tages de rigtige beslutninger.
 
Det at sende en ko til behandlingsområdet ved blot at tale til dine briller kan lyde som fremtidsvisioner, men det kan reelt blive til virkelighed. InHerd applikationerne på Smartwatch og Google Glass produkterne giver os et indblik i fremtiden. Lely følger udviklingen inden for hardware nøje, for at sikre, at bedriftslederne altid får de mest praktiske løsninger.
 
Driftsledelsessystemet Lely T4C InHerd, der blev introduceret sidste år, var et stort skridt fremad inden for brugervenlig driftsledelse. InHerd er den mobile udgave af Lely T4C management systemet. Dette er det eneste management system, som er udviklet specifikt til automatiseret malkning, og anvendes allerede af over 10.000 bedriftsledere over hele verden. Mere end 1000 bedriftsledere drager allerede nytte af det praktiske T4C InHerd på en smartphone. Værktøjet Lely T4C InHerd til smartphones gør, at bedriftslederne ikke længere er bundet til deres pc, for at få de rette oplysninger, indtaste data eller styre malkerobotten.
 
T4C InHerd til Smartwatch vil snart komme i handlen. Markedsføring af InHerd til Google Glass afhænger af hvordan hardwaren og de yderligere muligheder udvikler sig.
 
For bedriftsledere betyder Lelys T4C software, at valget af Lely er meget mere end et valg af et automatiseret malke- eller fodringssystem. Det betyder, at der vælges en enkel og effektiv metode til bedriftsledelse. T4C er udstyret med en enkel og forståelig brugergrænseflade, der hjælper bedriftslederen med at lede en succesfuld forretning, ved at kunne tage de rigtige beslutninger ved hjælp af de relevante data.
 
 
Lely T4C InHerd for Google Glass (English)

Læse flere artikler:

Top