Fejring af 20.000 skridt mod fremskridt inden for mælkeproduktion

Lely er stolt af at kunne offentliggøre, at Lely Astronaut malkerobot nummer 20.000 er blevet installeret på Hr. Josef Härles mælkeproduktionsbedrift i Ochsenhausen i Tyskland. Dette blev fejret sammen med jubilæumsrobottens ejer i forbindelse med åbningen af Eurotier 2014. Denne milepæl nummer 20.000 viser tydeligt, at mange af de nutidige mælkeproducenter fuldt og helt har tilsluttet sig bedriftsautomatisering.

11. november 2014

Nyheder

22 år efter, at den globale pioner, Lely, installerede den første Astronaut malkerobot, gør malkerobotterne krav på en stadigt større tilstedeværelse i stalden. Lely Astronaut giver bedriftslederne en bedre livskvalitet og sikrer samtidig en optimal velfærd for dyrene og en høj ydelse på mælkeproduktionsbedriften. Over en million køer i hele verden finder hver dag selv deres vej frem til en Astronaut malkerobot.

Fremskridt

Hver installeret Lely Astronaut har givet Lely mulighed for at lære mere om automatisk malkning og bedriftsautomatisering. I takt med de større erfaringer har Lely udviklet sig selv, og har i stadig større grad været i stand til, at hjælpe deres kunder med en vellykket overgang til automatiseret malkning gennem råd og vejledning.

Lely tror på, at moderne bedriftsledelse, automatisk malkning og bedriftsautomatisering er nøglen til at kunne drive en smart, vellykket og bæredygtig mælkeproduktion. Lely er i stand til, at fortsætte udviklingen sammen med kunderne, og imødegå de mange udfordringer og muligheder i dagens og morgendagens landbrug.

Om Lely gruppen

Lely, der blev grundlagt i 1948, bruger alle bestræbelser på, at skabe et bæredygtigt, rentabelt og fornøjeligt landbrug for sine kunder. Lely, en hollandsk, familieejet virksomhed, er den eneste verdensomspændende leverandør af produkter og tjenester i landbrugsbranchen, med et sortiment der spænder fra produkter til høst af grovfoder, automatiske fodersystemer, spalteskrabere og til malkerobotter. Lely arbejder også på forretningsmodeller til sikring af energineutral drift i mælkeproduktionen.

Lely-gruppen er aktiv i mere end 60 lande og har omkring 2.000 ansatte.

Få flere oplysninger på www.lely.com. På EuroTier kan du finde Lely i stand 27F38.

Ønskes der yderligere information, kontakt da venligst Mellanie Vellekoop, Marketing & Communication, Lely International, mvellekoop@lely.com/+31 (0)6 23501476.

Læse flere artikler:

Top