Lely lancerer push-meddelelse om køer i brunst i Lely T4C InHerd-værktøjet

Lely har nu introduceret en ny opdatering i T4C InHerd med endnu flere funktioner. Med værktøjet Signals får landmændene nu mulighed for at få en push-meddelelse om køer i brunst. Ud over denne nye funktion er det nu muligt at malke under overvågning med værktøjet Cow. Den generelle ydeevne og hastighed i T4C InHerd er også yderligere forbedret.

2. december 2014

Nyheder

Muligheden for at få en push-meddelelse om køer i brunst har en positiv betydning for bedriftens effektivitet. Det sikrer en nøjagtig og rettidig inseminering, og bidrager således til kontinuiteten i reproduktionspræstationerne. Ved aktivt at modtage meddelelser og have en direkte indsigt i køernes brunststatus, får landmanden øjeblikkelig information, der kan hjælpe ham med at tage de rigtige beslutninger. Inseminering af køerne på det optimale tidspunkt giver en større mulighed for at ramme rigtigt første gang samt færre inseminationer og færre berøringer af køerne samlet set. Desuden reduceres tiden mellem kælvninger, og det sparer arbejdskraft.

Det kan forekomme, at en landmand ønsker at være til stede, når en ko bliver malket, for at overvåge malkningsprocessen tæt. For eksempel for at tilvænne en kvie til malkerobotten eller fodre en kalv med friskmalket råmælk. Med funktionen »Malkes under opsyn« modtager landmanden et signal, når denne specifikke ko er til stede.

Ud over disse nye, praktiske funktioner arbejder Lely løbende på at øge brugervenligheden og forbedre ydeevnen i Lely T4C InHerd. Det kan opleves på brugergrænsefladen eller ved at finde en ko i Lely T4C InHerd på en hurtig og nem måde. En professionel WiFi-installation eller en stabil internetforbindelse, der opfylder kravene, er nødvendigt for at garantere maksimal funktionalitet i T4C InHerd.

Med disse nye funktioner tilbyder Lely supplerende muligheder for kontinuitet i reproduktionen og den daglige bedriftsledelse.

Der findes flere oplysninger og instruktionsvideoer om Lely T4C InHerd påwww.lelyt4c.com, YourGuide i T4C eller hos dit lokale Lely Center.

Læse flere artikler:

Top