LIC og Lely kombinerer ressourcer om sensorteknologi

Lely-gruppen i Holland og newzealandske Livestock Improvement Corporation (NZX: LIC) indgår et nyt partnerskab, der sigter mod at sætte fart på udviklingen af sensorteknologi og øge anvendelsen af denne i bedrifter på verdensplan. Partnerskabet omfatter LICs køb af Lely Sensortec. Lely Sensortec er Lely-gruppens Hamilton-baserede forsknings- og udviklingsafdeling, der designer sensorteknologisystemer til bedrifter til overvågning af besætningens ydeevne, produktion og sundhed.

17. april 2015

Nyheder

Det igangværende samarbejde mellem Lely Group og LIC vil også resultere i en fælles indsats inden for forskning og udvikling for at udvikle ny sensorteknologi og støtte en bredere global distribution af LIC s inline-mælkesensorer, der er udviklet af datterselskabet Dairy Automation Limited (DAL, der snart bliver til LIC Automation).

LICs administrerende direktør, Wayne McNee, siger, at partnerskabet understøtter den landmandsejede kooperativstrategi om at give landmændene oplysninger, der kan forbedre beslutningsprocessen.

“Integrerede og pålidelige løsninger inden for automatisering og informationsteknologi har potentiale til at revolutionere landbruget på verdensplan, og sensorteknologi er en væsentlig bestanddel af dette. De store mængder data, som systemerne kan levere, mens en ko bliver malket, kan give store gevinster i produktivitet og rentabilitet for en landbrugsbedrift.”

“Lely har et stærkt omdømme i forbindelse med levering af innovative teknologisystemer på verdensplan. Arbejdet med Lely vil give flere landmænd adgang til vores unikke inline-mælkemåleteknologi, og vores fælles forsknings- og udviklingsfokus vil sætte fart på nye udviklinger inden for sensorteknologi,” sagde han.

Lely administrerende direktør Alexander van der Lely siger, at partnerskabet forstærker virkningen af Lely-teamet i New Zealand. Med LIC som en stærk partner er Lely nu i stand til yderligere at fokusere på at udvikle sin sensorteknologi til besætningsforvaltning.

Partnerskabet følger co-op-aftalen med ko-intelligensselskabet SCR Dairy, der skal distribuere LIC-sensorer ud over de vigtige geografiske områder, hvor LIC i øjeblikket har en tilstedeværelse og til Israel, Hviderusland, Rusland og Tyrkiet.

Det nye ejerskab af Lely Sensortec er planlagt til at træde i kraft den 1 juni. Personalet på 5 vil indgå i LIC datterselskabet LIC Automation.

LIC_Logo_RGB_R_web.jpg

Læse flere artikler:

Top