Ambitiøse newzealandske landmænd vælger igen Lely til ekspansion

I 2009 indførte Van Leeuwen Dairy Group i Canterbury med succes robotmælkeproduktion i New Zealand med 16 A3-robotter, og har nu købt 24 Lely Astronaut A4-malkerobotter, der skal leveres i år. Aad & Wilma van Leeuwens valg af Lely kommer fra deres erfaringer med ledelse af store besætninger efter Lely-konceptet.

28. april 2015

Nyheder

Aad Van Leeuwen forklarer, at de valgte Lely igen på grund af den fantastiske kundeservice og bedriftsledelsessupport fra Lely i New Zealand, men også på grund af ydeevnen fra deres eksisterende 16 Astronaut A3-malkerobotter.

‘Vores medarbejdere er vant til systemets enkelhed til styring af besætningen, og stoler på, at robotterne gør arbejdet for os. Køerne kender systemet, og efter min mening sikrer Lely Astronaut robotmalkesystemet det bedste resultat fra køerne. Glade køer og et godt investeringsafkast hjælper os med at nå vores mål‘.

Van Leeuwen Dairy Group vil installere deres 24 Lely Astronaut A4-robotter i tre stalde med 500 køer hver. De første otte bliver installeret i juni 2015, de næste 8 skal installeres i juli 2015 og de sidste 8 skal installeres i oktober 2015. 

Læse flere artikler:

Top