Første Lely-bedrift i Tyrkiet

Lely-Onet-bedriften er den første bedrift i Tyrkiet med Lely-malkerobotter. To Lely Astronaut A4-robotter er anbragt i en helt ny stald i byen Balikesir, og der malkes 120 Holstein-køer, som er importeret fra Tyskland.

29. juni 2015

Nyheder

Sammen med malkerobotterne anvendes også andet Lely-udstyr: en Lely Juno 100 foderskubber, fire Lely Calm drikkeautomater, en Lely Nautilus mælkekøletank, to Lely Discovery SW spalteskrabere, en Lely behandlingsboks, Lely L4C belysnings-system og tre Lely Luna kobørster.

Lely Center-kontoret ligger ved siden af bedriften: det er bygget på siden af stalden. På den måde kan de tyrkiske landmænd på bedste vis opleve, hvad robotmalkning går ud på.

Bedriftsejeren, Lely Center-ejeren, borgmesteren i Balikesir og repræsentanter fra Lely International var til stede sammen med 400 besøgende til den officielle åbning, hvor snoren blev klippet over. Åbningen fik også stor mediedækning fra både den nationale og lokale presse. Ved åbningsceremonien modtog de første ingeniører fra Lely Center deres officielle ingeniørcertifikater.


420xX_art4-Turkey-article-image.jpg

Læse flere artikler:

Top