Lely-maskiner deltager i landbrugssimulatorspil

Fra næste år kan du arbejde virtuelt med Lely-maskiner og Lely Astronaut malkerobotten. Lely har indgået en aftale med GIANTS Software, som er virksomheden bag Farming Simulator, der er et velkendt landbrugsstil med mange spillere verden over. Med denne nye aftale følger virksomheden i fodsporene på 40 brands, som allerede er med i spillet med deres lanbrugsmaskiner og traktorer. Den røde Lely-malkerobot er den første.

13. juli 2015

Nyheder

I den nyeste version, Farming Simulator 17, der forventes at udkomme i efteråret i 2016, kan spillerne bruge følgende Lely-maskiner til at høste græsafgrøder: Lely Splendimo 900 MC-skårlægger, Lely Lotus 1250 Profi-spreder, Lely Hibiscus 1515 CD Profi-rive og Lely Tigo XR 75 Combi-snittevogn.
Lely Astronaut A4-malkerobotten og Lely Luna-kobørste føjes til spillet til malkning og pleje af køer i stalden.

Farming Simulator er et simulationsspil, hvor spillerne driver deres egen bedrift. Spillet starter med billige og gamle maskiner, men man kan tjene penge på at drive bedriften godt ved for eksempel at så og høste og tage sige af afgrøder, der kan sælges. Pengene kan herefter investeres i nye og større maskiner. Det er også muligt at drive en mælkeproduktionsbedrift, hvor køerne skal indkøbes, fodres og malkes. Der skal også muges ud i staldene, og mælken bliver automatisk opsamlet, når mælkebeholderen er fuld.

Farming Simulator er det største og mest kendte simulationsspil inden for de seneste år. Den aktuelle version har solgt over 2 millioner enheder.

Du kan få flere oplysninger på http://www.farming-simulator.com

Læse flere artikler:

Top