Få kontrol over flere Lely-produkter med din iPhone

Lely udgav Lely Control til iOS: en applikation, der gør det muligt for landmænd at betjene Lely Juno foderskubberen og Lely Discovery mobilskraberen med en iPhone, iPad eller iPod. Teus de Jong, Product Manager for foderprodukter hos Lely International, forklarer, at en lignende applikation til Android-telefoner, som Lely introducerede i juni 2014, er så populær, at en Apple-version ikke kunne udelukkes.

1. september 2015

Nyheder

Takket være en Bluetooth-forbindelse kan landmænd kontrollere deres Juno og Discovery fra en længere afstand. Det betyder større fleksibilitet og flere muligheder end den nuværende E-linkkontrolboks. Landmænd kan sætte maskiner på pause fra fodergangen uden at nærme sig maskinen.

Andre fordele ved Lely Control er:

- Flere brugere kan nu betjene samme maskine
- Det er nemt at bruge, da smartphonen altid er ved hånden
- Det kræver mindre vedligeholdelse
- En smartphone giver flere muligheder end den nuværende E-linkkontrolboks
- Lely kan opdatere softwaren og tilføje nye funktioner i fremtiden

Landmænd, der allerede arbejder med en Juno eller Discovery, kan bestille en ‘eftermontering’ fra deres Lely Center. Lely Control kan downloades gratis i App Store. ‘Eftermonteringspakken’ erstatter den nuværende E-link med Bluetooth-modtageren. Landmænd kan kontalte det lokale Lely Center for at få flere oplysninger.

Lely_Control_iOS_1_430x430.jpg

Læse flere artikler:

Top