Lely Discovery: banebrydende staldrengøring

I september 2015 fejrer Lely 10 års jubilæum for Lely Discovery-mobilskraberen. I løbet af disse ti år har tilbagemeldinger fra kunderne ført til mange forbedringer, mens konceptet har været uændret. Dette har ført til et pålideligt og slidstærkt produkt, der har slået nogle imponerende rekorder.

2. september 2015

Nyheder

Lely Discovery er med 9.000 enheder i daglig funktion over hele verden markedets mest foretrukne mobilskraber til spaltegulve. Tilsammen har disse robotter tilbagelagt en afstand svarende til 37 jordomrejser, og rengjort et areal, der er 31 gange større end Danmark. Det gør Lely Discovery uovertruffen indenfor automatisk staldrengøring.

Staldhygiejne er afgørende for god dyresundhed. Lely Discovery skraber spalterne så ofte som nødvendigt, og sørger derved for, at gulvet hele tiden er rent og tørt. Rene og tørre klove, haler, sengebåse og yvere forebygger klov- og yversygdomme og øger gårdens udbytte såvel som dyrevelfærden.

Lely_Discovery_90SW.jpg

 

Top