Lely Welger CB Concept, historien fortsætter...

Ét år efter præsentationen af Lely Welger CB Concept afslører Lely det revolutionerende kontinuerlige ballepresningskoncept for offentligheden på Agritechnica-messen 2015 i Hannover. Hermed ønsker Lely at slå fast, at vi er kommet langt med konceptet, og at vi har tillid til, at denne ballepresser er klar til brug inden længe.

10. september 2015

Nyheder

Gul Revolution

Sidste år blev Lely Welger CB-konceptet præsenteret som en Gul Revolution, som er Lelys måde at lancere nye revolutionerende produkter eller koncepter på. Denne nye ballepresningsmetode kan i Lelys opfattelse vise sig at udgøre et vigtigt gennembrud indenfor rundballer og en betydelig forandring indenfor høstarbejde.

Med det kontinuerlige ballepresningssystem skal føreren ikke længere standse for at binde og afsætte baller. Når den ønskede ballestørrelse er opnået, flyttes ballen bagud for at blive bundet. I mellemtiden påbegyndes en ny balle foran. Ballepresseren holder konstant ballerne fuldt pressede, indtil de forlader maskinen. Ballepresseren kombinerer således konstant ballekvalitet med høj kapacitet, hvilket medfører en anseelig forbedring af førerens komfort.

Kontinuerlig afprøvning

Lely har igennem det forløbne år brugt tid på at gennemføre et betragteligt antal tests på maskinen. Fokus for disse tests var optimering af systemet og dets brugervenlighed. Testene er blevet gennemført i adskillige lande med mange afgrødeforhold, herunder USA, Holland, Schweiz og Tyskland. Vi har gjort store fremskridt, hvad angår ballepresserens funktionalitet og energiforbrug. Med hensyn til ydeevne opnår testmaskinerne nu en kapacitet på 110-130 baller i timen - afhængigt af omstændigheder og ballestørrelse.

Historien fortsætter

I løbet af det kommende år vil Lely gennemføre feltundersøgelsernes sidste trin med ballepresseren tæt på seriekonfiguration for at gøre den klar til markedsføring så hurtigt som muligt.

Vil du gerne have flere oplysninger om ballepresseren? Besøg www.continuousbaling.com

lely_welger_cb_concept-3_430x200.jpg

Top

Lely's websted bruger cookies. Flere oplysninger på denne side Luk