En ny generation af rundballepressere med ultimativ fleksibilitet

På dette års Agritechnica i Hannover introducerer Lely en ny rundballepresser der tilbyder en ultimativ fleksibilitet. Denne alsidige og brugervenlige Lely Welger RP 160 V rundballepresser garanterer et højt output og velformede baller med en høj densitet. Det nye og gennemprøvede kammer sikrer en høj præstation på ballepresseren, der erstatter Lelys serie af 415 og 445 ballepressere. Lely Welger RP 160 V vil være i handelen til næste sæson.

6. november 2015

Nyheder

Bredt sortiment til at imødegå flere behov

Den nye ballepresser består af 2 basis modeller. Der tilbydes et bredt udvalg af pick-ups, snittesystemer og 2 kontrolenheder, for at imødegå brugernes behov i enhver situation. Lely Welger RP 160 V Classic har en basis opbygning og er velegnet til tørt materiale. Lely Welger RP 160 V Xtra modellen har en heavy duty power split gearkasse til det tungeste arbejde og kan udstyres med Xtra-cut snittesystemet.

Stor indføring, forøget output

Lely Welger RP 160 V serien tilbydes med 3 forskellige størrelser pick-up uden kurvebane med 5 rækker kraftige pick-up fjedre (2.00m/2.25m/2.40m). Smart udviklede pick-up bånd og en kort afstand til rotoren, sikrer et perfekt afgrødegennemløb. Derudover tilbydes der 4 forskellige snittesystemer og Xtra-cut versioner har gruppevalg af knive.

Perfekte baller

Takket være ballekammerets nye design, er ballepresningen forbedret allerede fra start. Sammen med det kendte Constant Pressure System (CPS), leverer denne ballepresser velformede baller med en høj densitet. Ballens høje og konstante densitet reducerer omkostninger og sikrer en hurtig start på ensileringsprocessen i ballen, hvilket resulterer i en højere foderkvalitet.

Forøget brugervenlighed

Lely bestræber sig på løbende at forbedre brugervenligheden på deres udbud af græsmaskiner. Et kendetegn ved Lely Welger RP 160 V er Easy net Loading System (ELS), hvor netrullerne kan læsses fra jorden, hvilket sparer både tid og energi.

Sidelågerne der er lette at åbne, giver hurtig adgang dels til yderligere opbevaring af netruller og dels til maskinen i forbindelse med vedligeholdelse og inspektion.

Centralsmøringsenheder sikrer en høj komfort til den daglige vedligeholdelse. Lely Welger RP 160 V serien er som standard udstyret med et automatisk kædesmøringssystem, hvilket sikrer, at alle kæder konstant smøres og er garanteret en længere levetid. Den nye trækstang på Lely Welger RP 160 V kan nemt tilpasses enhver traktortype, og den nye holder til hydraulikslangen sikrer hurtig tilkobling til traktoren.

E-link kontrolpanel der er nemt at betjene

Lely E-link kontrolpanelet er nyt på Lely Welger RP 160 V. På en farveskærm på panelet får brugeren et klart overblik over alle ballepresserens processer, og tydelige knapper giver brugeren direkte adgang til vigtige funktioner. Alle justeringer og indstillinger kan foretages fra førerhuset. Den brugervenlige E-link Pro terminal er standard på Lely Welger RP 160 V Xtra modeller. Den lyse touch-skærm giver et klart overblik og har god plads til alle nyttige informationer om ballepresseren.

Begge systemer er baseret på ISOBUS, så alle traktorer kan nemt tilkobles og deres egne terminaler kan benyttes.

”Ballepresserens enestående præstation skyldes et unikt design, der omfatter et variabelt ballekammer med større kapacitet, samt mange muligheder inden for fodring og snitning, siger Gilles Troff, der er Product Manager for Lely ballepressere. ”Det har vist sig ikke kun at levere perfekte baller på tværs af forskellige afgrøder og forhold, men også at have et enestående brugervenligt design.”

Kontakt din forhandler for yderligere information om Lely Welger RP 160 V.

800x360__CS82910.JPG

Om Lely gruppen

Lely, der blev grundlagt i 1948, bruger alle bestræbelser på, at skabe et bæredygtigt, rentabelt og fornøjeligt landbrug for sine kunder. Lely er den eneste virksomhed i verden indenfor landbrugsbranchen der leverer et komplet sortiment af produkter til høst af grovfoder, automatiske fodersystemer, spalteskrabere og malkerobotter. Lely arbejder også på forretningsmodeller til sikring af energineutral drift i mælkeproduktionen. I mange år har Lely været markedsleder inden for automatiske malkesystemer. Firmaet har en stærk position indenfor grovfoderhøstning med mere end 65 års erhvervet kendskab til den landbrugsmæssige cyklus. Lely-gruppen er aktiv i mere end 60 lande og har omkring 2.000 ansatte. Mere information: www.lely.com.

Press release: Maassluis – 9 November 2015
A new-generation variable chamber round baler with ultimate flexibility
The Lely Welger RP 160 V

Top

Lely's websted bruger cookies. Flere oplysninger på denne side Luk