Lely Lotus-spreder nr. 100.000 udgør en milepæl indenfor græshøstning

Mælkeproducent Frank van der Schriek fra Den Hout købte en Lely Lotus-spreder til den kommende græssæson. Han anede ikke, at det skulle blive nr. 100.000 produceret på Lelys fabrik i Maassluis i Holland. Alexander van der Lely overrakte i den anledning personligt maskinen til dens nye ejer fredag den 1. april 2016. Det er en milepæl for både maskinproducenten og mælkeproducenten.

4. april 2016

Nyheder

Van der Schriek-familien blev højtideligt budt velkommen til en rundvisning og præsentation af deres nye Lely Lotus-spreder på fabrikken i Maassluis. De fik en eksklusiv rundvisning på fabrikken og fik også historien bag Lelys produkter, herunder den særlige Lely Lotus-rivetand, der kunne fejre 50-års jubilæum i 2015.

Den nye spreder er en investering i fremtiden for denne familie fra Brabants mælkeproduktionsbedrift. Den stolte mælkeproducent forventer at få glæde af sin nye maskines kapacitet og hastighed i mange år fremover. “Med Lotus-sprederen kan jeg håndtere selv våde og tunge afgrøder og stadig tilbyde foder af højeste kvalitet med det rette tørstofindhold til mine køer”.

Lely Lotus-sprederen med sin særlige rivetand har allerede i mange år stået for hurtige, pæne og sikre resultater, som har begejstret tusindvis af landmænd over hele verden. Beviset herpå er, at Lely Lotus nr. 100.000 nu har forladt fabrikken; en anledning, som Lely afgjort vil fejre!

I sin tale understregede Alexander van der Lely vigtigheden af effektive og bæredygtige græsmaskiner. “Vores kunder har brug for robuste maskiner med høj kapacitet og optimale resultater, da de altid arbejder under pres fra vejrforholdene. Høst af kvalitetsafgrøder over kort tid for at sikre en god fodereffektivitet er tricket bag produktion af optimale slutresultater”.

Top

Lely's websted bruger cookies. Flere oplysninger på denne side Luk