O. Søndergaard & Sønner ny Lely-forhandler på Fyn

Pr. 1. marts 2017 er O. Søndergaard & Sønner ny forhandler af Lely græsmaskiner på Fyn. Lelys græsportefølje, der tæller Lely Hibiscus river, Lely Splendimo skårlæggere, Lely Lotus høvendere, Lely Welger ballepressere, Lely Tigo snittevogne og Lely Storm finsnitter er nu at finde i sortimentet hos O. Søndergaard og Sønner i Nørre Højrup.

14. marts 2017

Nyheder

placeholder content news item

Ejer og sælger Lars Søndergaard glæder sig til samarbejdet med Lely og til forhandlingen af Lelys græsmaskiner, der passer godt ind til det øvrige produktprogram. ”Vi er rigtig glade for at byde O. Søndergaard & Sønner velkommen som Lely-forhandler," udtaler Preben Kejser, Area Sales Manager hos Lely Nordic.

O. Søndergaard & Sønner har allerede fået de første maskiner leveret, så de er klar til den kommende sæson. Maskinerne blev vist frem ved et åbent hus 4. marts, hvor flere end 500 gæster lagde vejen forbi butikken og udstillingen i Nørre Højrup.

Med O. Søndergaard & Sønner har Lely 15 forhandlere i Danmark. O Søndergaard & Sønner er en familieejet maskinforretning, med 10 ansatte fordelt på salg, butik, lager, værksted og bogholderi.

O. Søndergaard & Sønner
Bogensevej 33
5450 Otterup

Læs mere på www.osondergaard.dk

Top

Lely's websted bruger cookies. Flere oplysninger på denne side Luk