Lely Tigo MR 100 Profi – høj kapacitet ved høst af tørre afgrøder

Lely udvider sortimentet af frakørselsvogne med introduktionen af Lely Tigo MR 100 Profi. Den nye opsamlervogn er specielt designet til tørre afgrøder og er velegnet til de landmænd der anvender ladetørret hø.

23. marts 2017

Nyheder

placeholder content news item

Lely Tigo MR 100 Profi høster store mængder af tørre afgrøder samtidig med, at transport-omkostningerne holdes på et minimum. Derudover opretholdes en enestående afgrødekvalitet. Lely Tigo MR 100 Profi er den største vogn i sin klasse til høst af tørre afgrøder med en DIN volumen på 50 m3. Den er udstyret med et chassis og undervogn, beregnet for 12 tons/17 tons. Det reducerer antallet af ture mellem mark og stald, hvilket resulterer i lavere transportomkostninger. Tandemakslen garanterer en god stabilitet på både mark og vej. 

Den 1,8 meter brede pick-up uden kurvebane, sikrer en optimal afgrødeopsamling, og de brede tænder på rotoren giver en stor kontaktflade med afgrøden. Der snittes med stor præcision og uden spild. Lely Tigo MR 100 Profi leveres som standard uden knive, da disse ikke anbefales til tørre afgrøder. Knivene fås som ekstraudstyr med maksimalt 31 knive.

Lely Tigo MR 100 Profi leveres med Lelys intelligente frontklap, der kan vippes hydraulisk via kontrolboksen. Dette kan gøres manuelt eller automatisk efter behov. Der er flere fordele ved denne intelligente frontklap. Ved læsning komprimerer frontklappen automatisk afgrøden, og når læsningen er færdig, vippes frontklappen fremad, og frigiver dermed op til 5 m3 læssekapacitet over rotorenheden. På den måde anvendes hele læssekapaciteten på Lely Tigo MR 100 Profi. Trods den enestående volumen er chassiset på Lely Tigo MR 100 Profi kortere sammenlignet med andre konkurrerende vogne på markedet. Under aflæsning skubber frontklappen afgrøden bagud og reducerer noget af belastningen på bundkæderne. Føreren skal dermed bruge mindre tid på aflæsningen. Derudover bliver hele vognen tømt for afgrøde takket være dette system.

Kontakt din Lely-forhandler og hør mere om Lely Tigo MR 100 Profi.

Top

Lely's websted bruger cookies. Flere oplysninger på denne side Luk