100.000 følgere på Lelys Facebook-side

Vi havde for nyligt fornøjelsen af at kunne byde velkommen til følger nr. 100.000. Det er en milepæl, som vi er meget stolte af. Vi vil gerne takke alle, der har fundet os, og som har taget sig tid til at besøge os. Vi ønsker naturligvis at være relevante, og vi vil gerne høre, hvilke typer oplysninger du er på udkig efter. Vi hører meget gerne fra dig.

26. april 2017

Nyheder

At inspirere

Facebook handler om at dele de oplysninger, som man finder interessante. Derfor lægger vi ofte ting ud som ‘Farming Tips’, historier fra mælkeproducenter fra hele verden, der deler deres professionelle erfaringer og deres oplevelser med Lely-maskiner. Og vi inviterer dig til de begivenheder, som vi afholder. Alt sammen med ét formål: videndeling og inspiration.

Forbliv relevant

Vi kunne godt tænke os at vide, hvilke oplysninger du er på udkig efter. Hvilke emner kunne du tænke dig at modtage tips og tricks om, og fra hvilket perspektiv ønsker du (bruger)oplevelser? Du kan fortælle os det ved at skrive en kommentar på vores Facebook-side. Så tager vi det med i vores fremtidige planer.

Top