Få glæde af forbedret brugervenlighed med Lely Astronaut A5

Malkning med den nylancerede malkerobot Lely Astronaut A5 giver dig maksimal brugervenlighed og maksimal gavn af automatisk malkning. Malkerobotten er nem at styre, så du får større arbejdsglæde og til fulde kan udnytte systemets potentiale.

12. juni 2018

Nyheder

xx

Da vi udviklede Lely Astronaut A5, gav vores pilotkunder os værdifulde indsigter i deres daglige oplevelse med malkerobotten. Det førte direkte til forbedret brugervenlighed af hensyn til anvendelighed, tilgængelighed og servicevenlighed.

Nem at betjene
Den intuitive brugergrænseflades nye design gør det nemt for alle at forstå automatisk malkning. Skærmen viser alle relevante oplysninger i et gennemtænkt overblik og giver hurtig adgang til vigtige funktioner.

Lige fra koens første malkning til daglig vedligeholdelse. Fra øjeblikkelige handlinger såsom fodertildeling og ruteføring for en specifik ko til daglige vedligeholdelsesopgaver: Det hele kan udføres med et enkelt klik.

Serviceskærmen giver dig alle de nødvendige funktioner i klare menuer. Og den fører dig – skridt for skridt – igennem de oplysninger, du skal bruge til den daglige servicering af malkesystemet. 

Nem at vedligeholde
Lely Astronaut A5 giver dig nem adgang til alle dele af hensyn til maksimal nyttetid og reduceret servicetid. Centralenheden giver nu mere plads, så maskinen er hurtigere at servicere, og det er nemmere at anbringe beholdere. 

Nem første malkning
En ny funktion på Astronaut A5 er Nem første malkning. Første gang en ko bliver malket i Astronaut eller efter en kælvning, er du nødt til at anbringe robotarmen manuelt. Det kan du nemt og hurtigt gøre ved hjælp af malkerobottens display. Denne funktion gør robotten i stand til let og sikkert at anbringe sig i startposition, hvorefter den af sig selv søger efter patterne og påsætter kopperne. Nemt for dig og afslappet for koen. 

Udforsk Lely Astronaut A5
Er du klar til at udforske, hvordan du kan få glæde af automatisk malkning med Lely Astronaut A5? Du er velkommen til at besøge produktsiden eller bede et Lely Center om en demonstration. Vi vil med glæde fortælle dig mere.
 

Top