Maksimal kokomfort giver glade køer

En sund, stressfri ko er en glad ko. En ko, der giver mere mælk i tanken. Med Lely Astronaut A5 får du optimal kokomfort for dine køer. Funktioner såsom I-flow-konceptet, hybridarmen og problemfri pattedetektion er med til at bevare køernes naturlige rytme og komfort.

13. august 2018

Nyheder

xx

Malkerobotten er forsynet med det gennemprøvede I-flow-koncept, der giver nem adgang, samt en ny hybridarm og et fremragende pattedetektionssystem, der begge sikrer hurtig og problemfri påsætning på yveret. For dine damer fortjener kun det bedste.

I-flow-koncept: for uhindret adgang
Det gennemprøvede I-flow-koncept sikrer, at køerne ikke behøver vende sig for at komme ind i malkerobotten. Der er ingen hindringer, der gør det svært for dem at komme ind i maskinen, når de skal malkes. Desuden gør den åbne koboks køerne i stand til at holde kontakt med resten af besætningen under malkningen.

Begge dele gør det ikke blot nemmere for køerne at vænne sig til malkerobotten. Køerne besøger også malkerobotten oftere med en større mælkeydelse som resultat.

Hybridarm: for støjsvaghed og bevægelsesfrihed
Som med forgængerne sidder Astronaut A5’s hybridarm under koen i løbet af malkningen, hvor den følger hendes krop. På den måde får dyrene maksimal bevægelsesfrihed, mens de malkes. Med den nye hybridarm kommer ny teknologi, der kombinerer elektriske og luftdrevne bevægelser, som således gør robotarmen meget støjsvag. Denne støjsvaghed er sammen med bevægelsesfriheden med til at gøre det muligt at malke uden stress, mens den sikrer en præcis og hurtig påsætning på yveret.

Forbedret pattedetektionssystem: for en mere præcis påsætning
A5’s pattedetektionssystem er væsentligt forbedret. Det består af et lasersystem i tre lag, der detekterer yveret og sætter pattekopperne fast. Hurtig, ensartet og nøjagtig håndtering er mere afslappende for koen. Efter hver malkning gemmer det innovative softwaresystem yver- og patteposition for hver enkelt ko, så påsætningen under næste malkerunde bliver så hurtig og ensartet som muligt.

Glade køer, glad mælkeproducent
Problemfri og hurtig malkning af alle besætningens køer – uafhængigt af deres laktationsfase: Det er, hvad Lely Astronaut A5 giver dig og din mælkeproduktion. Stressfri og komfortabel malkning, der hjælper dig med at holde dine køer glade og sunde. Med en højere mælkeydelse som resultat. Glade køer, en glad mælkeproducent.

Tag endelig kontakt til os eller et Lely Center, hvis du vil have flere oplysninger om Lely Astronaut A5. Vi hjælper med glæde.

Top