Øget investeringsafkast med Lely Astronaut A5

Malkerobotten Lely Astronaut A5 er bygget med henblik på lavere omkostninger pr. kg mælk. Vedligeholdelsen er begrænset takket være dens solide konstruktion med færre løse dele. Og smart teknologi fører til et minimalt energiforbrug. Bygget til at holde – en troværdig partner på din mælkeproduktionsbedrift.

7. september 2018

Nyheder

xx

Energivenlig
Ved at arbejde tæt sammen med vores valideringskunder i hele verden, har vi fået yderst nyttig feedback under udviklingen af Astronaut A5. På grundlag af denne feedback har vigtige dele og processer fået nyt design, der mindsker malkerobottens energiforbrug.

Den unikke hybridarm kombineret med et lavere forbrug af vand og rengøringsmiddel har reduceret energiforbruget med op til 20 %.

Pålidelighed for maksimal nyttetid
Lely Astronaut A5 har en meget solid konstruktion med få elektriske og hurtige bevægelser. Takket være robottens rummelige kerne – centralenheden – er robottens dele desuden lettere tilgængelige, så serviceteknikerne hurtigere kan udføre (forebyggende) service. 

Det giver en pålidelig og servicevenlig robot. Og du får mulighed for at nyde godt af maksimal nyttetid og lavere vedligeholdelsesomkostninger.

Lavere omkostninger pr. kg mælk
Servicevenlighed, holdbarhed og energivenlighed: Det er, hvad du vil opleve, når du malker med Lely Astronaut A5. Med optimal kokomfort oven i købet får du glæde af en større mælkeydelse til lavere omkostninger.

Kontakt os eller din forhandler for flere oplysninger om det, du og din mælkeproduktionsbedrift kan få ud af at malke med Lely Astronaut A5.
 

Top