Forbedret Lely Calm drikkeautomat tilbyder optimal hygiejne

September 2019 – Lely lancerer det forbedrede automatiske kalvefodringssystem Lely Calm. De største forbedringer ved den nye Lely Calm er fokuseret på en optimal hygiejne. En hygiejneboks og skræddersyede rengøringsmidler har resulteret i en fuldt automat

3. oktober 2019

Nyheder

page section

Den ubegrænsede adgang til frisk mælk understøtter kalvens naturlige drikkeadfærd og får en positiv effekt på fertilitet, vitalitet, mælkeydelse og levetid.

Hygiejneboks
Med den fuldt automatiserede rengøringsproces til slanger og sutter, sikrer hygiejneboksen på Lely Calm optimal hygiejne. Hele systemet kan skylles flere gange om dagen, inkl. det indvendige af sutten, med et eller to rengøringsmidler. For hver gang en kalv har drukket, vasker det nye udvendige rengøringssystem også automatisk sutten med rent vand. Der opnås yderligere optimal hygiejne med YelloTeat; en sut der er fremstillet af hygiejnisk materiale og som er yderst smudsafvisende.

Skræddersyede rengøringsmidler
Den automatiske rengøringsproces kan udføres med to skræddersyede rengøringsmidler: Lely Calm Cid, et syreholdigt product, og Lely Calm Lin, et klorfrit alkalisk produkt. Lely Calm Cid fjerner 

aflejringer af kalk, jern og mælkesten. Lely Calm Lin fjerner effektivt fedt-, protein- og sukkerrester fra mælken. Kombinationen af begge rengøringsmidler og anvendelse af intervalrengøring sikrer en optimal hygiejne i hele systemet.

For yderligere information, se www.lely.com/dk/losninger/fodring/calm eller kontakt et Lely Center.

Top