Lely fejrer 25 år med robotmalkning

Den 18. august 2017 var det præcis 25 år siden den første mælk løb igennem en Lely Astronaut malkerobot. Et vigtigt skridt for automatiseringen af mælkeproduktion over hele verden. En hel generation af mælkeproducenter er vokset op med denne nye type automatisering, og den milepæl fejrer vi med kampagnen ”Vi hylder generationerne”.

19. september 2017

Press

xx

Gennem nytænkning sætter Lely fokus på de udfordringer, som mælkeproducenterne står overfor. Hver generation har sine egne udfordringer, og håndterer dem med baggrund i tradition og erfaring. Dette gælder også for mælkeproducenter, der de senere år har udviklet sig til moderne virksomhedsledere, og som står med overvejelser om hvor man kan forny sig og udvikle bedriften.

Med temaet “Vi hylder generationerne”, ønsker vi at sætte fokus på de forskellige generationer og deres syn på fremtiden.

25 års jubilæet for Lely Astronaut malkerobotten blev markeret ved et event i Holland den 14. september 2017. Her fik familien van den Berg, der malkede med den allerførste Lely Astronaut malkerobot for 25 år siden, leveret ejendommens fjerde Astronaut A4 malkerobot.

Ejeren Ad van den Berg udtaler: ”Vi har malket med Lely Astronaut lige fra starten. Den har ydet en stor effektivitet og har gjort, at vi har haft tid til at tage os af ting, der virkelig har krævet vores opmærksomhed. Vi er stolte af denne seneste malkerobot, og er sikre på, at den også vil bidrage til en sund forretning for den næste generation.

Top