Lely introducerer Quaress Barrier pattespray

Som del af et nøje udvalgt sortiment af yverplejeprodukter, introducerer Lely nu Quaress Barrier; en pattespray der er velegnet til alle situationer og specielt designet til brug i kombination med automatisk malkning.

19. februar 2019

Press

Lely introducerer Quaress Barrier pattespray

Lely Quaress Barrier er et klar-til-brug-produkt velegnet til brug i kombination med Lely Astronaut malkerobotten. Efter hver malkning sprayer robotten produktet direkte på koens patter og sikrer derved en direkte beskyttelse ved at påføre et barrierelag. Denne fysiske beskyttelse lukker pattens lukkemuskel og beskytter mod bakterier indtil næste malkning. Produktet er ideelt til brug på bedrifter hvor et vel-beskyttet yver er essentielt, pga. udfordrende miljøforhold.

Introduktionen af dette unikke spraybare barriereprodukt gør det muligt for landmænd i et større omfang at opretholde yversundheden.

Kontakt et Lely Center for mere information.
 

Om Lely-gruppen
Lely, der blev grundlagt i 1948, bestræber sig på at skabe en bæredygtig, rentabel og fornøjelig fremtid inden for landbruget. Med koen som omdrejningspunkt udvikler virksomheden førsteklasses robotteknologi og datasystemer, som giver større dyrevelfærd, fleksibilitet og produktion på mælkeproduktionsbedriften. I mere end 25 år har Lely været førende inden for salg og servicering af automatiserede malkesystemer til flere generationer af mælkeproducenter over hele kloden. Hver dag inspirerer Lely sine medarbejdere til at give kunderne innovative løsninger og være en pålidelig partner med hensyn til langsigtet rådvning og support. Med hovedkontor i Holland og et verdensomspændende netværk af dedikerede Lely Center til skræddersyet salg og support er Lely-gruppen aktiv i mere end 60 lande og har ca. 1200 ansatte.   
Læs mere på www.lely.dk.

For yderligere oplysninger kontakt venligst Mia Bjørk Borby, Lely Nordic A/S, på mborby@lely.com
 

Top