Lely annoncerer ændringer i deres bestyrelse –

Alexander van der Lely bliver formand for et nyt supervisory board, mens André van Troost bliver Lelys nye CEO

Maassluis, september 2019 – Der vil ske en vigtig ændring i bestyrelsen for det familieejede Hollandske firma Lely i løbet af de næste måneder. Fra 1. januar 2020 bliver den nuværende CEO, Alexander van der Lely formand for et nyetableret Supervisory Board i Lely, og træder ud af Lelys Executive Board. Det nye Supervisory Board skal sikre, at Lely fortsat vil være en sund familievirksomhed. Den nuværende Vice President Customer Care, André van Troost, er udpeget som ny CEO i Lely Gruppen pr. 1 januar 2020. Teamet i Lely Executive Board forbliver uændret.

2. september 2019

Press

André van Troost kom til Lely i 2014, efter tidligere at have arbejdet for Procter & Gamle og Danone. Med hans erfaringer vil han sammen med resten af Lelys Executive Board føre Lely ind i firmaets næste fase. Under hans ledelse vil Lelys Executive Board fortsætte den nuværende succesfulde strategi med fokus på innovation, at styrke distributionskæden, øge kundefokusset og fortsat at udvikle en succesfuld organisation.

Lelys udvikling

Alexander van der Lely ser med stolthed tilbage på den fantastiske udvikling Lely har været igennem i de seneste år. ”Jeg startede hos Lely i 1995 og har de seneste 15 år været CEO for vores fantastiske virksomhed. I den periode har vi arbejdet hårdt på en transformation fra at bygge udstyr til landbruget til at være markedsleder inden for robotter og data til mælkeproduktionsbedrifter. Jeg har arbejdet sammen med et fantastisk team af passionerede folk der brænder for mælkeproduktion. Det er jeg virkelig taknemmelig for.”

”Automation og behandling af data vil fortsat tilbyde enestående muligheder for mælkeproduktioner i fremtiden. Lely vil fortsat være i front inden for disse udviklinger, som vi har været det i de seneste 71 år. Det er en fantastisk opgave for Lelys Executive Board som jeg ønsker dem stort held og lykke med. Samtidig vil jeg fortsat være tæt forbundet til Lely i min stilling som formand for det nyetablerede Supervisory Board. Supervisory Board skal observere de politikker som Lelys Executive Board udfører, og skal fungere som sparringspartner og rådgiver for dem.”

Nye roller i Lelys Executive Board

Fordelingen af rollerne i Lelys Executive Board pr. 1. januar 2020 ser således ud:

André van Troost - Chief Executive Officer
Gijs Scholman - Chief Commercial Officer
Marijke Jansen - Chief Services Officer
Martijn Boelens - Chief Technology Officer
Ronald Eikelenboom - Chief Financial Officer

 

Top