Privatlivserklæring

Lely International N.V., på adressen Cornelis van der Lelylaan 1 3147 PB Maassluis, er ansvarlig for behandlingen af personoplysninger, som angivet i denne privatlivserklæring.

Kontaktoplysninger:
Cornelis van der Lelylaan 1
3147PB Maassluis, Holland
Tlf.: +31 (0)88 122 82 21
E-mail: privacy@lely.com
Internet: www.lely.com

I Lely International N.V. (herefter henvist til som "Lely" eller "vi") mener vi, at det er meget vigtigt at værne om privatlivet. I denne privatlivserklæring forklarer vi:

  • Hvad privatlivserklæringen omfatter
  • Hvilke personoplysninger, vi behandler, og på hvilken måde
  • Til hvilke formål vi behandler dine personoplysninger
  • Specielle og/eller følsomme personoplysninger, som vi behandler
  • Vores opbevaringsperioder
  • Hvem vi deler dine personoplysninger med
  • Cookies eller anden teknologi, vi benytter
  • Hvordan du får adgang til, ændrer eller sletter oplysninger
  • Hvordan du kontakter os

Hvad er omfattet af denne privatlivserklæring?
Denne privatlivserklæring gælder samtlige personoplysninger, vi behandler, som indsamles fra enhver, der bruger eller har brugt vores hjemmesider, såsom besøgende, kunder og forretningskontakter.

Personoplysninger, som vi behandler
Personoplysninger betyder alle oplysninger om en identificeret eller identificerbar fysisk person. Lely International N.V. behandler disse personoplysninger, fordi du bruger vores hjemmeside og de tjenester, den tilbyder, og/eller fordi du har givet os disse oplysninger. Nedenfor følger en oversigt over, hvilke personoplysninger vi behandler:

  • Dine stamdata (navn, efternavn, fødselsdato, køn, mellemnavn og/eller kundenummer)
  • Dine kontaktoplysninger (e-mailadresse, adresse og telefonnummer)
  • Dit bank-/girokontonummer, hvis du har bestilt noget hos os
  • Andre personoplysninger, som du aktivt formidler til os ved f.eks. at oprette en profil på denne hjemmeside
  • Oplysninger om dine aktiviteter på vores hjemmeside
  • Dit CV og personlige motivationsbrev, når du ansøger om en stilling hos os.

Formål med behandlingen
Vi behandler dine personoplysninger til følgende formål:

  • Forberedelse og implementering af den aftale, du har indgået med os
  • Levering af bestilte produkter og tjenester
  • Formidling af information, du har bedt om
  • Håndtering af returvarer, reparationer, klager eller forslag
  • Fremsendelse af information om rabatter og/eller kampagner, forudsat du har givet os tilladelse hertil. Du kan altid melde dig fra, hvis du ikke længere ønsker at modtage denne information
  • For at tilbyde produkter, tjenester og begivenheder fra Lely, Lelys partnere eller øvrige samarbejdsparter. Du kan altid melde dig fra, hvis du ikke længere ønsker at modtage denne information
  • Indledende vurdering af din egnethed som kandidat til en ledig stilling
  • Lely analyserer din adfærd på hjemmesiden og registrerer eventuelle præferencer for således at forbedre hjemmesiden og skræddersy udvalget af produkter, tjenester og tilbud efter dine præferencer.

Specielle og/eller følsomme personoplysninger, som vi behandler
Vi behandler ikke specielle og/eller følsomme personoplysninger.

Så længe opbevarer vi personoplysninger
Lely opbevarer ikke dine personoplysninger længere, end det kræves for at opfylde de i denne privatlivserklæring nævnte formål eller for at overholde regler og lovgivning.

Hvem vi deler dine personoplysninger med
Lely formidler kun dine oplysninger til tredjeparter, hvis det kræves af hensyn til implementeringen af vores aftale med dig eller for at overholde en juridisk forpligtelse.                                                                                  

Cookies eller anden teknologi, vi benytter
Lely bruger funktionelle, analytiske og målrettede cookies. Læs venligst vores cookieerklæring for flere oplysninger om de cookies, vi bruger.

Sådan beskytter vi personoplysninger
Lely tager beskyttelse af dine oplysninger alvorligt og implementerer passende forholdsregler for at forebygge misbrug, tab, uautoriseret adgang, uønsket videregivelse og uautoriseret ændring af dine oplysninger.

Sådan kan du se, ændre eller slette oplysninger
Du har ret til at få adgang til, korrigere eller slette dine personoplysninger. Du har også ret til at tilbagekalde dit samtykke til behandling af oplysninger eller til at gøre indsigelser mod Lelys behandling af dine personoplysninger. Du kan sende en anmodning om adgang til eller korrigering eller sletning af dine personoplysninger eller en anmodning om ophævelse af dit samtykke eller en indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger til privacy@lely.com. Vi besvarer din anmodning hurtigst muligt og senest inden fire uger. Lely ønsker desuden at bekendtgøre, at du kan indgive en klage til den nationale tilsynsmyndighed, den hollandske databeskyttelsesmyndighed. Det kan gøres ved hjælp af følgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/en

Hvis du føler, at dine oplysninger ikke er sikre, eller hvis du mener, der er tegn på misbrug, bedes du kontakte os via privacy@lely.com.

Top

Lely's websted bruger cookies. Flere oplysninger på denne side Luk