printMail een vriendRSS Lely business partner van de Global Dairy Farmers organisatie

Global Dairy Farmers is een netwerk van internationaal vooruitstrevende melkveehouders die discussies voeren over de laatste ontwikkelingen in de zuivelwereld en nieuwe strategieën en mogelijkheden wereldwijd. Activiteiten die door dit platform ontwikkeld worden, worden ondersteund door een groep business partners welke actief deelnemen aan deze discussies. Lely ondersteunt dit initiatief en is een van de business partners van Global Dairy Farmers.

29 november 2011

Nieuws

Global Dairy Farmers ondersteund Nuffield NL, welke deel uitmaakt van de international Nuffield organisatie. Nuffield NL biedt jaarlijks 2 tot 3 jonge agrarische ondernemers een Nuffield scholarship aan t.w.v. €7.500,-.  Potentiële kandidaten kunnen zich nog tot 15 december 2011 inschrijven voor dit scholarship. Voor meer informatie over dit scholarship, klik hier.

Global Dairy Farmers organiseert elke 18 maanden een congres waarbij haar leden en business partners elkaar ontmoeten. Het 5e congres vindt plaats in Argentinië van 3 – 9 maart 2012. 

Kijk voor aanmeldingen of meer informatie over Global Dairy Farmers op globaldairyfarmers.com
 

Over de Lely Groep

Lely, opgericht in 1948, richt zich op een duurzame, winstgevende en aangename toekomst in de agrarische sector. Lely is het enige bedrijf wereldwijd dat een compleet assortiment producten en diensten aan deze sector levert, van ruwvoederwinning tot geautomatiseerde voersystemen, stalreinigers en melkrobots. Lely werkt bovendien aan concepten die energieneutraal werken in de melkveesector mogelijk maken. Lely is al vele jaren de onbetwiste marktleider in de verkoop en service van geautomatiseerde melksystemen. Het bedrijf heeft een sterke positie op het gebied van ruwvoederwinning. De opgebouwde kennis in de agrarische keten, inmiddels ruim zestig jaar, is ongeëvenaard. De Lely Groep is actief in meer dan zestig landen en biedt werk aan ruim 1.500 mensen. De omzet bedraagt EUR 470 miljoen euro. Meer informatie: www.lely.com.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Els Versluis, International Marketing and Communications Manager Lely Group, eversluis@lely.com, + 31 (0)10 59 96 500.
 

Top