Testklanten aan het woord

Met de introductie van de Lely Astronaut A5 is de nieuwste generatie melkrobot een feit. Een machine die het beste van 2 werelden bundelt: gebruikservaring en behoefte van de klant en onze eigen kennis op het gebied van robotisch melken. Tot stand gekomen na een lange en intensieve testfase met meer dan 2 miljoen melkingen bij ruim 30 klanten in 7 landen.

14 mei 2018

Nieuws

xx

Tijdens de testfase - die in totaal 18 maanden duurde - waren 60 machines in gebruik. Melkveehouders testten op alle fronten waaronder gebruiksgemak, de interface van de software en het comfort van de koeien. Tegelijk testten ontwikkelaars onder andere de stevigheid van het frame, voerden ze de ‘koeschoptest’ uit en keken ze hoe de Astronaut A5 zich zou houden tijdens transport.

Met de feedback vanuit de testklanten konden we de Astronaut A5 verder ontwikkelen en verbeteren nog voordat we de machine op de markt brachten. Een unieke en prettige samenwerking met onze klanten. We geloven met recht dat we met de Astronaut A5 een nieuwe mijlpaal in melken hebben bereikt. 

Benieuwd wat onze testklanten hier zelf over te zeggen hebben? Kijk dan de compilatiefilm voor een eerste indruk. Wil je daarna meer weten, neem dan contact met ons op.

Compilatie video – Lely Astronaut A5 testklanten – NL


 

Top