Lely genomineerd voor Familiebedrijven Award

Vorige week is bekend gemaakt dat Lely is genomineerd voor de Familiebedrijven Award. Samen met zes andere bedrijven zijn wij geselecteerd voor de titel het mooiste familiebedrijf van 2019.

15 januari 2019

Nieuws

De Familiebedrijven Award is een initiatief van de Stichting Familie Onderneming. Deze stichting werd in 2012 opgericht door ondernemer John Fentener van Vlissingen en heeft als doel om het Nederlandse familiebedrijf te ondersteunen. Jaarlijks reiken zij de Familiebedrijven Award uit aan een excellerend Nederlands familiebedrijf. De Stichting wordt ondersteund door ABN AMRO en KPMG. KPMG heeft een onafhankelijk selectie verzorgd waar meer dan 500 familiebedrijven onderdeel van waren. Lely moest voldoen aan acht criteria om te bewijzen dat wij een écht familiebedrijf zijn.

Nu de genomineerde bedrijven bekend zijn, is het aan een vakkundige jury om de finalisten te bepalen. We horen medio februari of we daadwerkelijk finalist zijn. Vervolgens vindt de uitreiking van de Familiebedrijven Award plaats op 10 april. 

https://familiebedrijvenaward.nl 

Top