Bezoek jury familiebedrijvenaward

Op 20 februari werd bekend gemaakt dat Lely behoort tot de 3 finalisten van de Familiedrijven Award. Gisteren bracht de jury van de Familiebedrijven Award ons een bezoek. We hebben ons beste beentje voorgezet. Uiteraard willen we de jury een zo compleet mogelijk beeld geven van Lely en waar wij voor staan. Wij konden ze dan ook niet alleen de Campus, maar ook een boerderij waar onze producten worden toegepast, tonen. We zijn vereerd dat we finalist mogen zijn, voor deze toonaangevende award. De Familiebedrijven Award uitreiking vindt plaats in Den Haag op woensdag 10 april.

7 maart 2019

Nieuws

De Familiebedrijven Award is een initiatief van de Stichting Familie Onderneming. Deze stichting werd in 2012 opgericht door ondernemer John Fentener van Vlissingen en heeft als doel om het Nederlandse familiebedrijf te ondersteunen. Jaarlijks reiken zij de Familiebedrijven Award uit aan een excellerend Nederlands familiebedrijf.

Top