Lely breidt uit in Latijns-Amerika

Lely is verheugd aan te kondigen dat we met de recente opening van vier boerderijen in Latijns-Amerika onze activiteiten op de Latijns-Amerikaanse markt verder uitbreiden. Het is goed om te zien dat de adoptie voor onze technologie in de regio groeit en dat automatisering wordt gezien als de volgende stap voor de melkveehouderij.

17 oktober 2019

Nieuws

xx

Edison Acherman, Cluster Manager Latijns-Amerika "Er is een enorme markt in Latijns-Amerika voor Lely. We zijn slechts een paar jaar actief in de regio, maar staan ​​op het punt onze 100e Lely Astronaut-melkrobot te installeren, met nog meer robots op de planning. De recente inhuldiging van vier nieuwe boerderijen is een bevestiging van de groeiende acceptatie in het gebied. We bedanken de families dat ze ons het vertrouwen hebben gegeven om onderdeel te zijn van hun toekomstige melkveehouderij. Het was een echte teaminspanning om deze projecten te realiseren."

Uruguay
Op maandag 23 september, hebben we "Las Palmas" geopend, de eerste gerobotiseerde boerderij in Uruguay, waar twee Lely Astronaut A5-melkrobots 130 van de 400 koeien melken. Het familiebedrijf besloot te investeren in robotisering om de productie te verhogen, aangezien er tegenwoordig twee generaties naast elkaar werken.

Argentinië
Op dinsdag 24 september hebben we de boerderij "El Rancho" in Argentinië geopend, waar zes Lely Astronaut A5-melkrobots een gemengde kudde koeien van verschillende rassen melken in een beweidingsbedrijf. De familie nam als eerste een geautomatiseerd melksysteem in Argentinië in bedrijf.

Dairy XL in Argentinië
De eerste twee Dairy XL-boerderijen in Argentinië werden op woensdag 25 september geopend. Eerst hebben we 'Don Ino' geopend, een familiebedrijf dat 500 koeien melkt met acht Lely Astronaut A5 melkrobots. Ze zijn het opstartproces aan het afronden en staan ​​op het punt de oude boerderij te sluiten en alle werkzaamheden in de nieuwe gerobotiseerde schuur voort te zetten. Later die dag openden we "La Margarita" met acht Lely Astronaut A5 melkrobots, ook een familiebedrijf, en de tweede Dairy XL-boerderij in Argentinië. Beide families ontvingen een Red Cow, het symbool dat ze deel uitmaken van de Red Cow Community, een partnerschap gebaseerd op inspiratie, verbindingen en netwerken voor grote melkveebedrijven met meer dan 500 melkkoeien die werken met acht of meer Lely-robots.

Top