Bekendmaking finalisten Feed the Future challenge

Lely en Rockstart hebben de finalisten van de ‘Feed the Future challenge’ aangekondigd. Ondernemers uit 25 verschillende landen, die hun technologie kunnen toepassen op het melkveehouderijproces, hebben zich voor dit initiatief aangemeld en maken kans om met Lely te gaan samenwerken.

5 november 2019

Nieuws

bekendmaking

Alexander van der Lely, CEO van Lely: "Er gebeurt zoveel in de wereld, er komen elke dag zoveel nieuwe technologieën uit - we kunnen het niet allemaal alleen doen. Daarom willen we de creatieve energie van startups combineren met onze creatieve energie, zodat we samen nieuwe ingenieuze oplossingen voor de melkveehouderij kunnen vinden.”

Na het ontvangen van de talloze inschrijvingen is er een uitvoerige beoordeling geweest om de finalisten te selecteren. Met trots kunnen we nu de finalisten aankondigen die we uitnodigen om deel te nemen aan ´The Finals' op 20 en 21 november 2019 op de Lely Campus in Maassluis. Tijdens deze dagen maken de startups kennis met Lely-experts, krijgen ze coaching en gaan workshops volgen. Uiteindelijk zullen zij hun oplossing pitchen voor een breed publiek waaronder de Raad van Bestuur van Lely en Feed the Future-supporters Nutreco, Nestlé, Huelsenberg Holding en VAS.

De winnende startup ontvangt niet alleen prijzengeld van €15.000, maar ook de kans op een grotere investering en strategische ondersteuning van Lely. Daarbij krijgen zij toegang tot het wereldwijde netwerk van Lely en coaching van experts om verder te groeien.

Lees hier meer over de finalisten

Top

De Lely website maakt gebruik van cookies. Ga naar deze pagina voor meer informatie. Sluiten