Lely faciliteert medewerkers bij thuiswerken in verband met Coronavirus

Meer en meer nationale overheden hebben richtlijnen gegeven om de verspreiding van Covid-19 (Coronavirus) te vertragen en te voorkomen. Als reactie hierop kiest Lely ervoor om haar medewerkers zoveel mogelijk thuis te laten werken en alle contacten met externe groepen tot nader order te minimaliseren.

17 maart 2020

Nieuws

Ons personeel is ons meest waardevolle bezit en door niet op kantoor te werken, kunnen we het risico op infectie minimaliseren. Lely faciliteert haar medewerkers bij het werken op afstand, waardoor wij vol vertrouwen onze taken vanuit huis kunnen voortzetten. Dit zou echter in enkele gevallen kunnen leiden tot verminderde bereikbaarheid (en misschien wat huiselijke geluiden op de achtergrond). Daarvoor vragen wij uw begrip. Voor spoedgevallen op de boerderij zijn onze monteurs uiteraard gewoon inzetbaar, met inachtneming van de juiste voorzorgsmaatregelen.

De Covid-19-uitbraak leidt continu tot nieuwe situaties; we zullen onze richtlijnen regelmatig bijwerken en herzien waar nodig.

Top