Eerste Lely Astronaut A4 Taurus melkrobots geïnstalleerd in Nederland

Bij de familie Reinders in Ane (Overijssel) heeft de eerste Lely Astronaut A4 Taurus installatie plaatsgevonden. Met de aanschaf van twee gereviseerde Lely Astronaut A4 Taurus melkrobots is de veehouder verzekerd van een aantal aantrekkelijke voordelen.

7 juli 2020

Nieuws

Primeur bij familie Reinders

Onlangs werden door het Lely Center Zuidwolde de eerste twee Lely Astronaut A4 Taurus melkrobots in Nederland geïnstalleerd bij de familie Reinders in Ane. Inmiddels een aantal maanden verder vindt de familie de machines van enorme meerwaarde voor hun bedrijf. De familie ging in hun bestaande stal van een visgraat melkstal uit 1974 over naar twee Lely Astronaut A4 Taurus melkrobots. Reinders koos voor gebruikte robots, omdat een melkrobot vergeleken bij de visgraatmelkstal uit 1974 sowieso al een hele grote stap vooruit was en hij vond het gat te groot wanneer hij nieuwe melkrobots zou kopen. Niet alleen het inzicht in data over de koeien en gestegen melkproductie zelf, maar ook de vrijgekomen tijd ziet de familie als een enorme plus. “Voor ons gevoel zijn we met de komst van de Lely Astronaut A4 Taurus melkrobots in een compleet nieuwe wereld beland”, aldus de familie Reinders. “Normaal gesproken moesten we om 17.00 uur avondeten en dan nog 3 uur melken. Tegenwoordig zitten we met het bord op schoot ontspannen naar onze favoriete voetbalclub PSV te kijken. Zo zien de avonden er ineens heel anders uit”.

Premium brand

Lely steekt veel energie in het upgraden van apparatuur voor het Lely Certified Taurus-programma. Aangezien Lely Taurus een premium brand is, wordt er eerst goed gekeken of een tweedehands Lely-Astronaut A4 geschikt is voor Taurus. Alleen de beste gebruikte A4 melkrobots uit het veld die de prestatietests met 100% doorstaan, mogen gecertificeerd worden. Bij het upgraden van gebruikte Lely-melkrobots, voeren gecertificeerde technici van het Lely Center een grondige inspectie en revisie uit volgens een door Lely vastgesteld protocol.

Revisie en garantie

Lely Centers voeren de revisie in de eigen werkplaats uit. De gecertificeerde Taurus-machines zijn altijd uitgerust met de laatst beschikbare en toepasbare Lely-technologie en waar nodig voorzien van gloednieuwe onderdelen. Minstens 120 slijt- en hygiëne onderdelen worden op elk apparaat vervangen. Een Lely Astronaut A4 Taurus melkrobot is uiteindelijk qua specificaties gelijk aan de laatst geproduceerde Astronaut A4 melkrobots en wordt afgeleverd met één jaar garantie en Taurus certificaat. En natuurlijk onderhoudt het Lely Center ook deze gecertificeerde melkrobots met de grootste zorg.

Vijf zekerheden bij aanschaf van een tweedehands melkrobot:

  • Service - Ook voor een gebruikte robot staat uw Lely Center 24/7 paraat
  • Product - Lely Astronaut, ontwikkeld en bewezen voor de lange termijn
  • Aanschaf - Een ruim en transparant aanbod en altijd aantrekkelijk geprijsd
  • Onderhoud - Originele onderdelen en gecertificeerd personeel voor optimaal onderhoud
  • Lely-ervaring - Duurzaam, winstgevend en aangenaam, óók voor uw gebruikte robot

Interesse in een Taurus? Wenst u meer informatie over een Lely Astronaut A4 Taurus melkrobot? Neemt u dan een kijkje op: https://used.lely.com/nl/taurus-certified, of neem contact op met uw Lely Center. Zij adviseren u graag.

Top