Automatisch voeren tegen een interessant leasetarief!

Lely komt met een zeer interessant leasetarief van slechts 1,49% voor een looptijd van 84 maanden!

Dit najaar is het mogelijk om het Lely Vector automatisch voersysteem te leasen met een zeer interessant tarief van slechts 1,49% voor een looptijd van 84 maanden. In samenwerking met financieel dienstverlener DLL biedt Lely via Lely Finance deze leaseconstructie tot 15 november 2020 aan voor een beperkt aantal veehouders in Nederland.

3 september 2020

Nieuws

Lely Center concept

De afgelopen jaren kiezen steeds meer veehouders ervoor om het voeren te automatiseren. De belangrijkste reden: vaker en preciezer voeren heeft een positief effect op de diergezond en geeft een hogere voerefficiëntie. Veel veehouders zien deze voordelen en ook het economische voordeel van automatisch voeren op de lange termijn, maar vinden de investering groot. Reden genoeg voor Lely om aan een interessante financial leaseconstructie te werken en deze aan te bieden aan de markt.  

Tot 15 november 2020 is er voor een beperkt aantal veehouders de mogelijkheid om de Lely Vector te leasen tegen een scherp tarief. Voor een vast bedrag per maand least een veehouder het Lely Vector voersysteem. Hiermee worden er mogelijkheden gecreëerd om te investeren in de toekomst.

Subsidievoordeel automatisch voersysteem

Ook vanuit de Nederlandse overheid wordt automatisch voeren als een positieve trend gezien. Naast de POP3-subsidie is er daarom ook een MIA/Vamil subsidie beschikbaar voor automatisch voeren. Hiermee kunnen veehouders 27% extra investeringsaftrek (MIA) genieten. En bovendien mag 75% van de installatie willekeurig afgeschreven (Vamil) worden. Hiermee kan flexibel ingespeeld worden op de belastingdruk.

Bewezen concept

Lely heeft het automatisch voersysteem sinds 2012 op de markt en inmiddels veel ervaring opgedaan op de verschillende melkveebedrijven, Het Lely Vector systeem is inmiddels een bewezen volwassen concept. Voortdurend worden de systeemprestaties gemeten en gebruikt voor doorontwikkeling.

Bij productaanpassingen en -verbeteringen zijn de Total Cost of Ownership (gebruikskosten klant) belangrijk. Samen met het sterke Lely Center concept met een goed servicenetwerk weet Lely die op een constant laag niveau te houden. Deze ervaringen, en deze scherpe leaseconstructie geeft de veehouder helderheid in de Total Cost of Ownership voor zijn bedrijf.

Meer weten? Informeer naar de voorwaarden bij uw lokale Lely Center!

Top