Lely publiceert jaarbericht 2020

Vandaag publiceert Lely het jaarbericht 2020. In ons jaarbericht zoomen we in op de belangrijkste ontwikkelingen, prestaties en lanceringen van Lely. Ook delen we een aantal kerncijfers, reizen we rond de wereld en nemen we een voorschot op de uitrol van het duurzaamheidsprogramma, waarvoor in 2020 de eerste stappen zijn gezet. Daarnaast nemen we graag de gelegenheid om onze visie op ‘future farming’ verder toe te lichten en lading te geven met een aantal concrete voorbeelden van onze oplossingen en onze werkwijze.

29 juni 2021

Nieuws

page section

2020 is een bijzonder jaar geweest. Natuurlijk had de pandemie veel invloed op ons dagelijks werk, maar die heeft ons er niet van weerhouden een heel mooi resultaat neer te zetten, drie revolutionaire innovaties te lanceren en de koers die we ingezet hadden richting 2025 vast te houden. 

Top