Vaša farma i vaše stado su među vašim najvrednijim sredstvima. Tokom godina, sve više ste automatizovali procese na svojoj farmi, pospešujući dobrobit vaših krava i jačajući poslovanje farme.

Prihvatanje digitalnih rešenja uvodi novi sloj u vaše poljoprivredne operacije. Međusobno povezani trougao farmer, stado i gazdinstvo ojačan je digitalnim područjem. Iako vam možda u početku nije bio primarni fokus, to može uticati na dobrobit vaše krave.

Lely želi da se pozabavimo ovim i ponudimo informacije koje bi vam mogle pomoći u čuvanju vaše farme. Cilj nam je da vam pružimo neophodne alate i znanje kako biste se osnažili od potencijalnih digitalnih rizika unutar ambara.

Vodite računa o svojoj digitalnoj bezbednosti i brizi, povežite se i zaštitite ono što je vaše uz zlatne savete za sajber bezbednost farme.
 

Kolektivni napor

Farmeri prihvataju tehnologiju više nego ikada ranije, povećavajući efikasnost i produktivnost na svojim farmama. Iako ova tehnološka integracija donosi brojne prednosti, važno je priznati potencijal za digitalnu ranjivost. Ova svest se deli širom sveta, naglašavajući potrebu zaštite digitalnih sredstava od neovlašćenog pristupa ili manipulacije. Određivanje prioriteta mera sajber bezbednosti, može vam pomoći da se fokusirate na neprekidnu proizvodnju mleka i održite optimalno blagostanje krava.

Zaštita podataka sa vaših farmi

Na vašoj farmi prikupljate i upravljate podacima vezanim za proizvodnju mleka, zdravlje krava i poljoprivredne operacije. Ti podaci su osetljivi i vredni, što ih čini metom za strane sa zlonamernim namerama. Lely vam nudi uvide koji će vam pomoći da zaštitite vaše informacije od neovlašćenog pristupa, manipulacije ili krađe.

Stalno usavršavanje i edukacija

Sajber pretnje se konstantno razvijaju, što zahteva redovne napore da se bude u toku sa novim potencijalnim pretnjama. Kroz stalno obrazovanje, cilj nam je vaše usavršavanje da bi ublažili uticaj potencijalnih napada i osigurali kontinuitet poslovanja na vašoj farmi. Savetujemo vam da se aktivno uključite u ovo obrazovanje i sprovedete preporučene mere bezbednosti kako biste zaštitili svoje stado i svoju farmu.

 

Top