Svakodnevno težimo tome da olakšamo život zemljoradnika pomoću inovativnih rešenja i prilagođenih usluga. Proizvođači mleka u preko 60 zemalja širom sveta biraju naše proizvode i usluge. Rešenja koja su prilagođena posebnim ciljevima svake kompanije. Želimo da podržimo i vas u postizanju cilja.

Lokator distributera

U Srbiji nudimo proizvode i usluge putem distributerske mreže. To su naši posvećeni partneri koji su uvek upućeni u kompletan asortiman proizvoda. Oni vole da budu u stalnom kontaktu sa vama i da vas podržavaju u donošenju pravih odluka za vaše gazdinstvo. Obratite se najbližem distributeru da biste dobili više informacija o proizvodima i uslugama.

Search

Lely u vašem regionu

Organizacija Lely Orient podržava distributersku mrežu u Srbiji. Slobodno nam se obratite ako imate neka pitanja ili ako su vam potrebne dodatne informacije o našoj ponudi.

Lely East

Lely Center Novi Sad

Gornje Sajlovo 45, Novi Sad, Serbia

Tel.: +381 63 1110051
E-mail: glucic@osi.lelycenter.com

Plan route

Više informacija o kompaniji Lely

Da li želite da odmah dobijete najnovije informacije o našim proizvodima i uslugama ili o našoj organizaciji? Slobodno posetite veb-sajt naše kompanije. Imajte u vidu da je veb-sajt na engleskom jeziku.

Top