Lely når ny milepæl: 10.000 Lely Juno foderskubbere på verdensplan

Det er Cornes AG Corporation, Lelys distributør i Japan, der har installeret Lely Juno foderskubber nr. 10.000 på verdensplan. Juno overtager det tilbagevendende arbejde med at skubbe foder på Dream Hill Farm i Japan. Gården stod færdig i april 2020 med 8 Lely Astronaut A5 malkerobotter, og i sidste uge blev 2 Lely Juno foderskubbere og yderligere 8 Lely Astronaut malkerobotter installeret.

12. juni 2020

Nyheder

Lely Juno

Den første generation af Lely Juno blev lanceret i 2008. 3 år efter blev en mere kompakt og finansielt attraktiv model føjet til porteføljen. I 2018 introducerede Lely den nuværende generation af Juno, der erstatter de 2 tidligere modeller. Lely forhandler Juno foderskubberen i 45 lande.
Hyppigere foderskubning i løbet af dagen og natten stimulerer foderindtaget hos køerne og øger foderindtaget. Det har en positiv effekt på dyrevelfærden, reproduktionen og mælkeproduktionen samt en økonomisk gevinst. Flere og flere mælke- og kødkvægsproducenter har fået øjnene op for dette, og salget af Juno er derfor steget markant de senere år.

Om Lely-gruppen

Lely, der blev grundlagt i 1948, bestræber sig på at skabe en bæredygtig, rentabel og fornøjelig fremtid inden for landbruget. Med koen som omdrejningspunkt udvikler virksomheden førsteklasses robotteknologi og datasystemer, som giver større dyrevelfærd, fleksibilitet og produktion på mælkeproduktionsbedriften.
I mere end 25 år har Lely været førende inden for salg og servicering af automatiserede malkesystemer til flere generationer af mælkeproducenter over hele kloden. Hver dag inspirerer Lely sine medarbejdere til at give kunderne innovative løsninger og være en pålidelig partner med hensyn til langsigtet rådgivning og support. Med hovedkontor i Holland og et verdensomspændende netværk af dedikerede Lely Center til skræddersyet salg og support er Lely-gruppen aktiv i mere end 40 lande og har ca. 1500 ansatte.
Læs mere på www.lely.com

For yderligere oplysninger kontakt Mia Bjørk Borby ved Lely Nordic på mborby@lely.com.

Top