Lely udsender årsrapport for 2020

I går offentliggjorde Lely sin årsrapport for 2020 – en online rapport der fokuserer på udviklinger og Lelys vigtigste resultater i 2020. Vi deler nøgletal, tager dig en tur med rundt om Jorden, og giver dig en forsmag på lanceringen af vores program for bæredygtighed – hvoraf de første skridt blev taget i 2020. Vi forklarer også vores vision for fremtidens landbrug, og kommer med praktiske eksempler på vores løsninger og arbejdsmetoder der understreger denne vision.

30. juni 2021

Nyheder

Page section

2020 var et usædvanligt år. Selvfølgelig havde Corona-pandemien en stor indflydelse på vores daglige arbejde, men den forhindrede os ikke i at levere et godt resultat, at lancere 3 revolutionerende innovationer og at opretholde den kurs vi har sat mod 2025. 

Top