Nu er Cloud Connect tilgængelig for Lely Juno og Lely Discovery 120 Collector

I oktober informerede Lely om den kommende dataplatform Lely Horizon. Formålet med Lely Horizon er at forbinde alle Lelys produkter på én platform, og derfor lancerer Lely nu Cloud Connect til foderskubberen Lely Juno og gødningsskraberen Lely Discovery 120 Collector. Cloud Connect giver brugerne mere kontrol over deres Juno og Collector samt mere indblik i maskinernes præstation.

18. november 2020

Press

Page section

Så længe der er dyr involveret, vil de omgivelser, hvor robotterne kører, være i evig forandring. Cloud Connect sender en besked, når status for foderskubberen eller gødningsskraberen uventet ændrer sig. Takket være dette kan brugerne være sikre på, at deres køer altid har adgang til foder og kan gå på et rent gulv.

Sådan virker det

Lely Juno og Lely Discovery 120 Collector deler deres status med Lely Cloud via staldens wifi-netværk. Så snart der sker noget uventet, får brugeren besked via en app på deres smartphone (pt. i Lely T4C InHerd Signals app - som senere bliver erstattet af Lely Horizon). Det gør brugeren i stand til hurtigt at reagere.

Lanceringen af denne forbindelse til skyen er første skridt hen imod udviklingen af fjernbetjent vedligeholdelse og fejlfinding for Lely Juno og Lely Discovery Collector. Det øger pålideligheden og reducerer serviceomkostninger.

Cloud Connect er fra i dag tilgængelig til den nyeste generation af Juno foderskubbere og Discovery 120 Collector gødningsskrabere med Lely T4C-software. Kontakt et Lely Center for flere oplysninger.

Top