Nye funktioner i Lely Vector-fodersystemet fremtidssikrer landmænd

Hemmeligheden bag fodersystemet Lely Vectors succes er løbende innovation og videreudvikling baseret på ekspertise og dygtighed. Med systemets nye funktioner hjælper Lely landmænd med at holde sig rentable, bæredygtige og fremtidssikrede. Fodersystemet Lely Vector bruges nu med succes i mange forskellige mælke- og kødkvægsproduktioner i 31 lande. I år fejrer systemet sit 10-års jubilæum.

24. marts 2021

Press

Page section

Lely installerede de første Vector-systemer på mælkeproduktioner tilbage i 2011. Kødkvægsbedrifter fulgte efter. "Disse testgårde fungerede som en vigtig sparringspartner for os med hensyn til produktforbedringer," siger Teus de Jong, Senior Barn & Feeding Product Manager hos Lely. "Ved at lytte til testgårdenes praktiske erfaringer, at udføre feltundersøgelser og simpelthen afprøve noget nyt forbedrede vi Vector-systemet på alle mulige måder."

Mere holdbar, mere nøjagtig og nemmere at bruge

Læssesystemets løftemekanisme og grab har fået helt nyt design, så de er blevet mere nøjagtige og holdbare. Blandings- og foderrobotten er også blevet forbedret. Blandekar og snegl er nu lavet af rustfrit stål, designet er på mange måder nemmere at servicere, og sneglens rotationshastighed er forøget for at forbedre mixe- og snittekvaliteten. Desuden er softwaren blevet opdateret ved flere lejligheder. På den måde er systemet i løbet af de sidste ti år blevet gjort endnu mere holdbart, nøjagtigt og brugervenligt.

Tænk anderledes

"Lely har altid brugt innovation til at hjælpe landmænd med at sikre sig en fremtid, der er mere rentabel, bæredygtig og fornøjelig. Fodersystemet Lely Vector er ingen undtagelse. Det er udviklet ved at tænke anderledes og maksimalt udnytte alle de muligheder, som automatisering tilbyder. Resultatet er det mest avancerede, rentable og derfor mest efterspurgte fodersystem på markedet. Det er noget, vi er meget stolte af," siger Teus de Jong.

Læse flere artikler

Top