Gizlilik beyanı

Cornelis van der Lelylaan 1 3147 PB Maassluis adresinde bulunan Lely International N.V., bu gizlilik belgesinde belirtildiği şekilde kişisel bilgilerin işlenmesinden sorumludur.

İletişim bilgileri:
Cornelis van der Lelylaan 1
3147PB Maassluis, Hollanda
Tel.: +31 (0)88 122 82 21
E-posta: privacy@lely.com
Internet: www.lely.com

Lely International N.V. (bundan böyle "Lely" veya "biz" olarak anılacaktır) gizliliği takip etmenin son derece önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu gizlilik beyanında şunu açıkladık:

  • Bu gizlilik beyanı ne için geçerlidir
  • Hangi kişisel bilgileri ne şekilde işliyoruz
  • Kişisel bilgileri hangi amaçlar doğrultusunda işliyoruz
  • İşlediğimiz özel ve/veya hassas kişisel bilgiler
  • Kullandığımız tutma süreleri
  • Kişisel bilgilerinizi kimlerle paylaşıyoruz
  • Kullandığımız tanımlama bilgileri veya benzer teknikler
  • Verilere erişim, ekleme veya silme
  • Bize nasıl ulaşırsınız

Bu gizlilik beyanı ne için geçerlidir?
Bu gizlilik beyanı, web sitemizi, ziyaretçilerimiz, müşterilerimiz ve iş bağlantılarımız gibi kullanan veya faydalanan herhangi birinden elde ettiğimiz ve işlediğimiz tüm kişisel bilgiler için geçerlidir.

İşlediğimiz kişisel bilgiler
Kişisel bilgiler, tanımlanan veya tanımlanabilir gerçek bir kişi hakkında tüm bilgilerdir. Lely International N.V., web sitemizi ve sunduğumuz hizmetler sonucu bize verdiğiniz bilgileri işler. Bize sağladığınız kişisel bilgilere dair bir genel bakış aşağıdadır:

  • Temel verileriniz (adınız ve soyadınız, doğum tarihi, cinsiyet, orta ad ve/veya müşteri kimliği)
  • İletişim bilgileriniz (e-posta adresi, adres ve telefon numarası)
  • Bizden bir ürün/hizmet sipariş ettiyseniz banka/ciro hesap numaranız
  • Etkin olarak sağladığınız diğer kişisel bilgiler; örneğin, bu web sitesinde bir profil oluşturarak
  • Web sitemizdeki etkinliklerinize dair bilgiler
  • Bizde bir pozisyona başvurduğunuzda sağladığınız CV ve kişisel motivasyon mektubu.

İşlemenin amacı
Kişisel bilgilerinizi aşağıdaki amaçlar doğrultusunda işliyoruz:

  • Bizimle yaptığınız anlaşmanın hazırlanması veya uygulanması
  • Sipariş edilen ürünler ve servis hizmetlerin sağlanması
  • Talep ettiğiniz bilgilerin sağlanması
  • İade, onarım, şikayetler veya önerilerin işlenmesi
  • İzin vermiş olmanız koşuluyla, indirim ve/veya promosyonlar hakkında bilgi gönderme. Bu bilgiyi artık almak istemiyorsanız aboneliğinizi iptal etmeniz her zaman mümkündür.
  • Lely, Lely'nin ortakları veya birlikte çalıştığımız diğer şahısların ürünleri, hizmetleri, etkinliklerinin sunumu. Bu bilgiyi artık almak istemiyorsanız aboneliğinizi iptal etmeniz her zaman mümkündür
  • Pozisyon için potansiyel olarak uygun bir aday olup olmadığınıza ilişkin ilk değerlendirme
  • Lely web sitesindeki davranışlarınızı analiz eder ve web sitesini iyileştirmek ve ürün, hizmet ve teklifleri tercihlerinize göre uyarlamak için tercihlerinizi kaydeder.

İşlediğimiz özel ve/veya hassas kişisel bilgiler
Özel ve/veya hassas kişisel bilgileri işlemiyoruz.

Kişisel bilgilerinizi ne kadar süre için saklıyoruz
Lely, kişisel bilgilerinizi, bu gizlilik beyanında belirtilen amaçlara ulaşmak veya yasalara ve düzenlemelere uymak için gereken süreden daha uzun süre saklamaz.

Kişisel bilgilerinizi kimle paylaşıyoruz
Lely, verilerinizi sadece sizinle sözleşmemizi yerine getirmek için gerekli olduğunda veya eğer gerekirse yasal bir yükümlülüğe uymak için üçüncü şahıslara verir.                                                                               

Kullandığımız tanımlama bilgileri veya benzer teknikler
Lely, işlevsel, analitik ve hedefli tanımlama bilgileri kullanır. Kullandığımız tanımlama bilgileri hakkında daha fazla bilgi için lütfen tanımlama bilgileri beyanımızı okuyun.

Kişisel bilgileri nasıl koruyoruz
Lely, verilerinizin korunmasını ciddiye alır ve verilerin yanlış kullanılması, kaybolması, yetkisiz erişim, istenmeyen ifşa ve yetkisiz değişiklik yapılmasını önlemek için gerekli önlemleri alır.

Verilerin görüntülenmesi, değiştirilmesi ve silinmesi
Kişisel verilerinize erişim, düzeltme ve silme hakkına sahipsiniz. Ayrıca, veri işlemeye ilişkin herhangi bir onayı vermeme ve Lely tarafından kişisel verilerinizin işlenmesine itiraz etme hakkınız da vardır. Kişisel verilerinize erişim, düzeltme veya silme talebi veya kişisel verilerinizin işlenmesine ilişkin onayınızı iptal etme veya itiraz etme talebinizi privacy@lely.com adresine gönderebilirsiniz. En fazla 4 hafta içinde ancak olabildiğince kısa sürede bir yanıt veririz. Lely ayrıca, ulusal denetim yetkilisi olan Hollanda Veri Koruma Dairesi’ne şikayette bulunabileceğinizi de bildirmek ister. Söz konusu şikayeti şu bağlantıyı kullanarak gönderebilirsiniz: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/en

Verilerinizin korunmadığını düşünüyor veya kötüye kullanımına dair işaretler olduğuna inanıyorsanız lütfen bizimle iletişim kurun: privacy@lely.com.

Top

Lely web sitesi çerezler kullanmaktadır. Daha fazla bilgi: bu sayfada. Kapat